Typer af Voile linned stof

September 2

Typer af Voile linned stof

Voile er en ren og skær eller semi-ren og skær stof bygget i en Lærredsvævet med silke, rayon, bomuld, uld eller hør. Navnet blev tilpasset fra fransk i 1850-erne, og dette materiale blev ofte brugt til kjoler og boligudstyr i Frankrig på tidspunktet. Voile er let og gennemsigtig, og fungerer godt som en base lag i vindue behandlinger, udlejning lys samtidig bevare privatlivets fred. Hør er en af de stærkeste naturlige fibre, fremstillet af hør planten. Det holder sin form udmærket, men er også let krøllet. Linned kan være blandet med andre fibre til at skabe tekstiler med en række andre egenskaber.

Polyester blandinger

For at øge materiale fleksibiliteten og modstand mod rynker, kan stof blandes med polyester. Et gardin lavet af 80% polyester og 20% linned vil være mindre tilbøjelige til at falme eller svække i solen, og vil også være nemmere at tage sig af, og eventuelt vaskes i maskine. Viskose og bomuld kan også tilføjes til mix, især hvis forhænget har et mønster af striber eller prikker syet ind i det. Materialer, der benyttes til gardiner er ofte behandlet med andre flammehæmmende kemikalier af sikkerhedsmæssige årsager, selv om ikke alle.

Broderi

Blomstret broderi i bomuld eller polyester tråd er populære på voile linned gardiner, på grund af deres stive dekorative karakter. Visse stoffer af kjole kunne også passer til denne beskrivelse. Voile bruges som en blød ydre lag for festtøj. Stivheden af materialet skaber den strømmende effekt af gardiner rundt i kroppen. Striber kan også vævet ind i voile linned stof i andre fibre eller broderet på toppen af materiale til at skabe mønstre med regelmæssige gentagelser. Almindelige farver for voile med broderi er en række cremer eller off-hvide undertiden accent af blade og blomst mønstre i pastel grønne og pinks. Stilen af materialet er bløde og feminine.

Åbne vævning

Åbne vævning voile betyder, at trådene er lange længere mellemrum og stoffet er subtilt mere gennemsigtig end en normal eller stram væve. Selv om voile er altid klassificeret som en ren og skær stof, har det en række tykkelse og gennemsigtighed, som kan testes for det ideelle antal blokerede lys. Åbne vævning voile sengetøj gør en god sommer stof, fordi dens ånde-evne og lift, hvilket betyder, at det ikke klamrer sig til kroppen. Lavet af bomuld Voile er mere populært for tøj på grund af sin blødhed. Hør til beklædning er ofte blandet til at skabe et stærkt endnu afslappet materiale til komfortable skjorter, bukser og kjoler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com