Typer og effektiviteten af væg ovne

February 13

Typer og effektiviteten af væg ovne

Væg ovne giver varme i små områder. Ofte, kan de være en passende kilde til varme i et badeværelse eller soveværelse, især når du bor i varmere klimaer og centralvarme ville ikke være nødvendigt. De kan også bruges, når prisen for fjernvarme er for meget. Før du køber en væg ovn, du bør være opmærksom på hver type og dens effektivitet, for at sikre, at køber du den rigtige en for dine behov.

Elektriske væg varmelegemer

Elektriske væg varmelegemer er meget nemmere at installere end gas væg varmeapparater. Mange husejere ty til elektriske væg varmelegemer, fordi ingen gas linjer er til stede i hjemmet. Disse kan anvendes overalt, hvor en stikkontakt er tilgængelige. Under varmevekslingen producere elektriske væg varmelegemer en varmeeffekt rating på kun omkring 30% - 35%. Nøje kontrol af ENERGY STAR rating og værelse krav til elektriske væg varmelegemer kan bidrage til at sikre, at du får den mest energieffektive enhed mulig.

Gas væg varmeapparater

Væg gasvarmere har en effektivitet rating af 85-99%. De er meget mere omkostningseffektiv end elektriske væg varmelegemer, men du skal have gas linier til rådighed til at installere væg gasvarmere. Udgifterne til installation af gas væg varmeapparater kan ofte opvejer fordelene, energi-effektivitet. Der er to grundlæggende typer af gas væg varmeapparater: ventilerede og ventless. Ventless gasvarmere tage ilt fra rummet til at udføre forbrændingsprocessen behov for opvarmning. Fordi der er ingen ydre luft udveksling, er lidt varme tabt med ventless gasvarmere. Udluftet gasvarmere tage ilt fra uden for huset til at udføre forbrændingsprocessen. Kulilte er fjernet fra rummet af udstødningsrør. På grund af dette har ventileret gasvarmere ikke samme grad af opvarmning effektivitet som ventless gasvarmere.

Baseboard varmeapparater

Baseboard varmeapparater bruges ofte i mindre rum, eller når en boligejer ønsker at undgå forstyrrelser i deres indretning. Disse varmelegemer er undertiden malet til at matche indretningen og farve af rum, de er i. Baseboard ovne er en type af elektriske væg vandvarmer, men de har tendens til at være mere energi-effektive på grund af hvordan de virker. Disse varmelegemer bruger cirkulation af varmt og koldt luft til at øge deres energieffektivitet, idet kold luft fra gulvet og opvarmes. Når rummet har nået den ønskede temperatur, slukker ovnen automatisk. For at øge energieffektiviteten af baseboard varmeapparater, bør du tjekke ENERGY STAR rating af forskellige baseboard vandvarmeren modeller. Andre energibesparende ombygninger kan gøres til hjemmet til at øge energieffektiviteten af enhver væg varmelegeme, herunder installation af ny isolering og opgradering til energieffektive vinduer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com