Ubrugte køleskabe har holdes kører?

September 8

Ubrugte køleskabe har holdes kører?

Når du tømme køleskab af mad, har du to muligheder. Et er at holde køleskab løb hvor det er, som fortsætter med at bruge energi, og den anden er at trække køleskabet. Uanset hvilken indstilling der fungerer bedst for dig er fint, men køleskabet ikke skal holdes kører.

Tom køleskabe

Når du har et køleskabet og fryseren fuld af mad, arbejde de kolde varer i køleskabet sammen om at hjælpe med at holde indvendigt cool, så den mere mad du har på lager i køleskabet, mindre energi køleskabet generelt kræver for at køre. En tom køleskab, på den anden side skal bruge mere energi til at køre end et køleskab, der har mad i det og derfor afløb mere elektricitet.

Hvorfor tag det

Ved at koble et køleskab, der ikke er i brug, sparer du energi og på bekostning af at holde køleskabet kører. At frakoble køleskabet også giver dig mulighed for at flytte køleskabet fra dens aktuelle placering til en anden placering på din ejendom til opbevaring. Mens du kan overføre et køleskab ind i en garage eller kælder med elektricitet til at gemme det, hvis du ønsker at holde det tilsluttet det, ved at frakoble enheden, kan du flytte det til et skur eller oplagring enhed.

Hvorfor holde det kører?

Når du har til hensigt at fylde køleskabet igen inden for et par dage, kan det ikke være umagen værd at trække køleskabet. Selvom du kan spare på bekostning af kører køleskabet ved at frakoble det for blot et par dage, at frakoble også skaber mere arbejde og efterlader køleskabet uforberedt på mad. Hvis køleskabet har en indbygget fryser, som de fleste gør, skal du optø fryseren, når du frakobler køleskabet til at undgå utæt. Du skal også tilslutte køleskabet tilbage i et par timer i forvejen til at vende tilbage til sin oprindelige temperatur før du tilføjer nye fødevarer.

Afrimnings- og opbevaring

Hvis du afmonterer køleskab i stedet for at holde det kørende, konsultere papirarbejdet for enheden, hvis du stadig har det. Papirarbejdet giver generelt nogle retningslinjer så vidt optøning processen for den vedlagte fryser. I almindelighed, du kan afrimning en fryser ved at frakoble enheden, hælde vand mod siderne til at løsne isen og manuelt fjerne bidder som isen kommer løs. Efter afrimning, lad køleskabet sidde i en time eller to til at varme op, og derefter tørre både køleskab og fryser sektioner med et håndklæde til at fjerne enhver vand før opbevaring.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com