Udendørs bænk ideer

May 17

Forestil dig du nipper til din kaffe eller vin i de hyggelige rammerne af din udendørs bænk. Bænke bringe dig uden for at nyde haven og udendørs omgivelser. De er en overkommelig stykke af udendørs møbler, der kan stå alene blandt en flerårig have eller kan placeres mod en væg på din ryg veranda. Have det sjovt ligger dem omkring din udendørs plads og at finde det ideelle sted.

Arbor bænk

Hvis du elsker en skyggefuld oase som en løvhytte, tilføje en bænk til arbor eller pergola for den ultimate udendørs tilbagetog. Nogle holdere kan rumme en indbygget bænk langs den ene side af arbor. Bænken er knyttet til post for bjælker, så du har en robust system. Hvis du har en eksisterende arbor, tilføje en standalone bænk til side for en favorit sted at slappe af. Glem ikke, at en arbor ikke er komplet uden en snigende vin som moonflowers eller Jasmin. Som blomsterne begynder at blomstre, vil rummet fylde med den søde duft af deres blooms.

Verandaen bænk

Tilføje en bænk til posten i dit hjem for at oprette en udendørs "foyeren." Bruge en bænk, der kan males et levende farver for at skabe kontrast til verandaen eller indrejse og kan hjælpe med at definere rummet. Denne bænk tilbyder siddepladser for gæster eller kan være et behageligt sted for at sætte på dine sko i morgen. Tilføje et sæt af puder til at binde i design og giver komfort til bænken. Sørg for, at puderne er udendørs og vejrbestandig at forhindre støbning og misfarvning.

Wraparound bænk

Brug et træ i din have til at oprette en wraparound bænk. Har den træ custom fit til træstamme for en lyssky og afslappende omgivelser. Wraparound bænke udnytte pladsen godt og er en uventet tilføjelse til den udendørs landskab. At have en bænk omkring træ giver også et område skal bruges til underholdende venner og familie. Tilføje en brand pit i nærheden til ristning skumfiduser mens du sidder komfortabelt på dine træ bænk. Disse er også ideel, fordi de kan holde flere gæster end en typisk formet bænk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com