Udendørs belysning ideer med Fiber optik

January 18

Fiber optik er lys, der opererer på en illuminator. Af belysningen sidder den ene ende af et kabel og flytter lys langs kablet. Hele kablet eller kablet tip lyser som lyset bevæger. Disse lys arbejde godt i haver og omkring hjem, fordi de er alsidige og vandtæt. De lave ikke bære elektricitet gennem deres ledninger. Der er en række måder at bruge fiberoptik uden for et hjem.

Vand belysning

Bruge fiber optik i eller i nærheden af vand. Pools og springvand få farve og karakter ved hjælp af fiber optik. Kant en pool eller springvand med fiber optik og vandet vil naturligvis fange og afspejler farverne. Placer fiber optik på andre områder for sikkerhed som godt, sådan som i trin af poolen, omkring en pool hegn eller i nærheden af indgangen til en vandhaven. Denne type belysning vil advare andre, at de er at komme tæt på vandet.

Uplight

Uplight er en metode til belysning, der tilføjer blid gløder til træer, stillinger eller andre objekter, som sidde højere end den gennemsnitlige menneske. Tråd fiberoptik gennem et træ, eller binde dem til en post. Lyset bliver spredt fra spidsen til slutningen af wire, fremhæve det valgte objekt opad. Haven vandfald kan også være uplighted ved kantning fiberoptik op i klipperne på begge sider.

Stien belysning

Bruge fiberoptik til kant en sti eller oprette en oplysninger sti. En information stien indeholder fiber optic sten eller dekorationer, som lyser, at hjælpe besøgende med at finde vej i mørke. Kantning en sti er nyttigt at gartner eller landscaper, der ønsker at holde natten besøgende ud af blomsterbede eller andre landskabspleje foring stien. Fiber optik også give stien en farverig, varm glød og belyse det omkringliggende landskab.

Dekorativ kunst

Fiber optik bruges som dekorative kunst i haver og omkring hjem fordi ledningerne er så alsidig. Bunden til spidsen udvidelse lys gør en perfekt dekorative stykke. Topiaries er spændt med fiber optik, som er wire rammer specielt udformet for fiber optic kunst. Nogle kunstnere specialiserer sig i fiber optik, vælger denne kreative outlet fordi det er så nemt at manipulere. Kreativitet er nøglen i udsmykning en gård med fiber optik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com