Udendørs brand Pit Design Idéer

August 17

Udendørs brand Pit Design Idéer

En brand pit tilbyder ikke kun muligheder for udendørs madlavning men giver også et sted at sidde og have en fireside chat med venner og familie. Ildsteder brænde for det meste træ for at producere lys og varme. Nogle ildsteder er permanent, nogle er midlertidig, og nogle er bærbare. Ildsteder tilbyder flere måder madlavning, og kan forbedre udseendet af en baggård. Mad kan være kogt i brand Gruber på spytter eller ved at sætte en grill over logfilerne.

Sten og mursten ildsteder

Sten og mursten ildsteder er lavet ved at grave et hul i snavs, jord eller grus. En ring af sten, mursten eller betonblokke er derefter stablet omkring kanten af pit. Denne lave væggen forhindrer logs fra rullende ud af pit som brand forbrændinger. Dette design kan være midlertidig, sten eller mursten er angivet i sted uden mørtel eller permanent sten eller mursten ildsteder kan foretages af mortaring sten eller mursten på plads. En permanent grill kan være installeret på en af disse brand Gruber af mortaring det.

Bærbare ildsteder

Bærbare ildsteder er store skåle lavet af metal eller keramik på korte ben. De fleste af dem har en wire mesh dæksel for at forhindre gløder og logs fra breder sig ud. Nogle af dem har hjul at gøre dem let at transportere. Nogle kommer også med en rist, placeret på kanten af skålen til at grille. Nogle bærbare Gruber har brede fælge, så de kan også fungere som tabeller for at holde tænger, plader og andre elementer, der er nødvendige til at grille.

Gas ildsteder

Ikke alle steder er i nærheden af et godt udbud af træ til at brænde i en brand pit. Gas ildsteder er mest passende for disse steder. De er lavet af metal og næring af propan tanke eller af et naturgas linje opkobling. I modsætning til træ-drevne brand Gruber kræves ingen oprydning efter kogning med gas.

Chiminea brand Gruber

En chiminea stil brand pit er en lukket udendørs ildgruben lavet af metal, keramik eller terra cotta. Det har en afrundet krop og en høj skorsten. Fordi de er mere lukkede end andre designs, fælde de den varme, de genererer i deres organer og bliver varmere hurtigere.

Udendørs pejse

En udendørs pejs er et brand pit designet til at ligne en indvendig pejs. Det er en opretstående struktur med en skorsten, og er normalt bygget af sten, mursten eller betonblokke. Nogle er faste strukturer, mens andre er midlertidig. De fleste udendørs pejse brænde træ, men nogle er designet til at brænde gas.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com