Udendørs Florida Ficus træ størrelse

August 8

Den eksotiske strangler fig (Ficus aurea), også kaldet Florida strangler fig, kan vokse 50 til 60 fod høj med en krone spredning 50 til 70 feet. Denne usædvanlige træet vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 10 og 11. Det er fundet naturligt i det sydlige Florida og spreder sig både fra frø og en epifytiske eller antenne form, der vokser rødder fra lavthængende grene.

Antenne Form

Som fugle spiser træets figner, de efterlade ekskrementer på base af blade af værts træer, især kål palms, Sabal Calla og egetræer. Germinating frø sende rødder nedlæggelse vært stammen på jorden, danner et gitter. I tide gået sammenflettede rødderne sammen om at danne deres egen massive kuffert. Som deres kufferter udvikle, vokse strangler figner brede, tætte kroner, der i sidste ende overvælde kroner af deres værter. Som årtier passerer, kan en strangler træets rødder og krone kvæle og dræbe sin vært.

Vokser fra frø

Du kan vokse en strangler fig fra et frø, og det vil udvikle en typisk trunk og krone uden en vært træ. Strangler figner vokse hurtigt i deres store størrelse, mere end 24 inches om året. Strangler figner har ikke blomster; deres figner er hule beholdere, der indeholder små blomster. Minut hvepse tilbringer det meste af deres liv inde i fignerne, bestøvende blomster og modtage mad og husly til gengæld. Du kan nemt selv spire frø. De har ikke brug for jord til at spire; Du kan placere dem på jord enten i skygge eller sol. De vil endda spire i revner i sten overflader.

Størrelse og vedligeholdelse problemer

Rødder trail fra de brede, lavere strangler fig grene. De efterfølgende rødder kan se eksotiske, men når de rører jorden, danner de slanke kufferter. Bredt kroner også drop blade og figner, giver en masse kuld. For at bevare udseendet af dit landskab og undgå en spredning af nye træer, nødt du til at beskære grene. Når du gør, nødt du til at beskæftige sig med en klæbrig latex sap, der kan tyggegummi op din beskæring instrumenter.

Roden størrelse

Du har brug for masser af plads til at vokse en strangler fig. Sprede overflade rødder i bunden af en strangler fig gøre vokser en græsplæne næsten umuligt. Sprede rødderne kan spænde asfalt og trænge septiktanke og felter, septisk dræning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com