Udendørs haven ideer

February 8

Anvende nogle friske udendørs haven ideer, når du planlægger en have, eller Genopret en ældre en, for at få mest muligt ud af din ledig plads og har haven, at du altid har ønsket. Dyrke grøntsager, prydplanter eller kombinere to for en attraktive og funktionelle haven, der forskønner din landskab hele året rundt.

Definere kanterne

Definere haven kanter for at etablere grænser med andre planter eller dele af ejendommen samtidig give haven en pæn, velplejet look. Glat-flyder definerede kanter spare tid ved at gøre det lettere og hurtigere at klippe omkring kanterne af haven. Brug haven-kantning materiale omkring beplantninger eller sted asfaltudlæggere omkring kanter for en pæn, dekorative grænsen. Asfaltudlæggere placeret selv med jorden gøre slåning let og en streng trimmer vendte vandret holder pavers veldefinerede kanter.

Brug containere

Bruge potteplanter til hurtig haven transformationer. Flytte planter til forskellige områder af haven og gøre det lettere for dem at få de mest gavn af årstidsvariationen i skygge og lys. Dekorative containere tilføje deres egne særlige flair til haven atmosfære og kan vælges til at matche en have tema. Hænge potteplanter fra polerne og haven kroge at tilføje interesse i haven og drage fordel af tilgængelig plads ved at dyrke haven i stedet for ud.

Edibles

Vokse haveplanter, der producerer grøntsager til en attraktiv og funktionelle have hele året rundt. Vælge sorter godt forud for vækstsæsonen for rigelig forberedelsestid til at give din have den bedste chance for succes. Spiselige planter tilføje skønhed og variation med agurk og squash vinstokke dyrket på et espalier eller grønne bruges til et bunddække. Bortset fra deres æstetiske kvaliteter, friske grøntsager i haven fremme sundere spisevaner og spare penge på dagligvarer.

Træer og buske

Omfatte små træer og lavt voksende buske i haven. Vokse sorter hvis løv skifter farve med årstiderne for visuel appel.

Barkflis

Anvende barkflis at have beplantninger at holde jorden fugtig og hæmmer weed vækst. Mulching holder brugt at have lav vedligeholdelse med mindre tid lugning og vanding.

Oprette et omdrejningspunkt

Bruge et fokuspunkt i haven, der tiltrækker opmærksomhed og tilføjer interesse som et vandfald, springvand eller Dam. Et espalier med ivy eller blomstrende vinstokke gøre attraktive knudepunkter og blomster tilføje farve til haven.

Belysning

Lys i haven til en attraktiv aften landskab med lav spænding belysning til at tilføje bare lidt af haven accent belysning, og Placer en spotlight til direkte kendskab til haven omdrejningspunkt. Brug soldrevne accent lys for nem installation uden behov for elektricitet, da en solcelle genoplader et batteri der beføjelser lys og en fotocelle vender dem automatisk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com