Udendørs indbygget Grill ideer

April 23

Udendørs indbygget Grill ideer

Grill er nødvendige, hvis du ønsker at gøre enhver udendørs madlavning eller grill. På deres egen er de et meget nyttigt værktøj til madlavning, ristning og tilføje røg smagsvarianter til din madlavning, samt afholde udendørs fester i din værftet. En grill, der er indbygget i en del af dit landskab, men bliver både et nyttigt redskab og en del af dit design plan, en måde at imponere gæsterne. Du kan integrere en grill i din udendørs planer i en række forskellige måder.

Patio Integration

Patio integration er en af de nemmeste måder at bygge en grill i andre strukturer. Hvis du har en mursten gårdhave, kan du blot opbygge mursten i en bestemt sektion at medtage grillen. Hvis din terrasse er lavet af asfaltudlæggere, har du et valg mellem en grill lavet af forskellige materialer som beton eller en omhyggeligt konstrueret fra terrasser, selv. Terrasse grill kan indarbejdes i øer, gårdhave kanter og halvøer.

Brand Pit Integration

En brand pit er en nyttig type landskabspleje design, der kan indarbejdes i komponenter som terrasser, men gør det også ideelt til at bygge en grill. Du kan oprette en struktur, der bruger varmen fra graven på den ene side for varme og lys og på anden siden til madlavning over din grill. Hvis du ønsker en avanceret udgave, kan du også optage en skorsten.

Vand Feature Integration

Hvis du har en vand-funktionen i nærheden af din terrasse eller hus, Kombiner funktionen vand med din grill. Du kan gøre din grill en del af dit vandfald eller vedhæfte grillen til den ene ende af din pool, som fungerer godt, hvis pool grænser og grillen er lavet af samme materiale, men du skal altid sikre, at de separate sektioner er godt lukkede.

Skabe et udendørs køkken

Udendørs køkken indarbejde ikke kun grill men også lagerplads, dræn, køleskabe og mange andre komponenter, der findes i en indendørs køkken. Udendørs køkken kan være nyttigt og sjovt hvis du gør en masse udendørs, underholdende og lever i et klima, der er mild og regn gratis for det meste af året. De koster også langt flere penge end en simpel grill, så vær forberedt på ekstra omkostninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com