Udendørs køkkenhave Tips

November 28

Der er millioner af produkter, der sælges hvert år for at hjælpe baggård avlere producere større og bedre afgrøder. Annoncerne fortælle dig ingen haven er komplet uden dette selskab voksende specialværktøj eller kemisk. Faktum er, at landmænd har voksende smukke køkkenhaver i århundreder uden særlige dimser og gadgets. Gamle gammeldags knowhow og et par tips er alle nogen skal vokse smukke grøntsager lige i deres egen baghave.

Plads problemer

Der behøver ikke at være acres og acres af jord til at have en stor have. Mennesker, der bor i lejligheder eller ejerlejligheder kan vokse friske grøntsager i containere. Veggie planter er ligeglad hvor de er vokset, så længe de får de rette mængder af vand og sollys til at trives. Tomater og peberfrugter gøre sammen gode kammerater i en container. Selv sukkermajs vokser i containere, fordi rødderne ikke er dyb.

Et lille stykke jord opdelt i sektioner vil producere masser af grøntsager til familien. Hvert afsnit bør måles, så de er alle, selv. En 1-fods kvadrat er stor nok til en tomatplante, to hoveder af kål eller 12 roer. Havearbejde i sektioner er en måde for nybegynder gartnere at blive fortrolig med havearbejde. De små områder er nemme at holde weeded. Seniorer finde de mindre rum er nemmere at passe så godt.

Succession plantning

Bare fordi broccoli og salat har produceret alle de vil for betyder sæsonen ikke at bestemt område af haven ikke længere er nyttige. Fjern de brugte planter og genplante med en anden type af hurtigt voksende grøntsag. Du kan plante andre grøntsager, som bønner eller squash, for en efterår høst. Hvis jorden ikke er blevet forarmet af alle det er næringsstoffer, en anden afgrøde af samme grøntsager vil vokse i området for konservering eller frysning.

Vokse lodret

Grøntsager som den friske luft så meget som den næste fyr. Dyrke agurker og squash på et espalier eller andre lodrette støtte. Pole bønner kaldes det, fordi de vokser bedst op en pæl. Selv kartofler gøre godt i en lodret miljø. En gammel trick er at plante to eller tre læggekartofler i midten af et dæk. Kartoflerne vokser, holde dække stilke med jord og tilføje en anden dæk. Fylde de stablede dæk med jord og gentage processen op til fire dæk høj. Dette vil tvinge kartofler til at vokse og producere endnu flere kartofler. De nye kartofler vil danne i dækkene. I stedet for kun ét lag af kartofler er der fire. Aldrig gå over fire dæk. De dannede kartofler får ikke nok næringsstoffer til at vokse ind i større kartofler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com