Udendørs møbler & møbler stof

December 14

Udendørs møbler & møbler stof

Women's Web rapporterer, at amerikanerne vil tilbringe mere tid i deres baghaver i sommer end noget andet sted, og leder efter innovative part idéer ud over den gennemsnitlige grill. Udendørs møbler er nu lige så vigtig som grillen. Der er et væld af muligheder, når du køber den perfekte sæt.

Funktion

Udendørs eller patio møbler serverer den samme funktion som interiør møbler - det giver en udendørs plads til spisning og hosting, slapper af og nyder familie og venner.

Typer

Baggårde og haver klassificerer havemøbler i følgende typer:

Teak--Et rige, varme træ, der er holdbare, men kræver regelmæssig vedligeholdelse og pleje.

Smedejern - Holdbare og stort set vedligeholdelsesfri, det er tungt og kan modstå stærk vind.

Metal--Ligesom smedejern; vedligeholdelsen er minimal.

Aluminium--Mere letvægts end metal, men også billigere samtidig opnå et lignende udseende.

Wicker--Classic; kræver en høj grad af vedligeholdelse, og kan ikke give levetiden af andre typer.

Harpiks--Holdbar, let at rengøre og tørrer hurtigt; kan give udseendet af kurvefletning til en meget mindre pris.

Plast--Den billigste type; mere beskæftiger sig med funktion end stil.

Møbler stof

Stoffet anvendes i udendørs møbler er forskellig fra indendørs møbler på grund af sin direkte eksponering for elementerne. Solen svinder stof og regn-gennemblødt puder kan havnen skimmel og meldug. Stof fremstillet af akryl vil rumme op til de eksterne elementer meget længere end bomuld-baserede materialer. For ved swimmingpoolen møbler anbefaler baggårde og haver stof, der er vandtæt og beskyttet mod klor.

Stilarter

De følgende stilarter af gårdhave sæt og stykker er designet til at skabe en stemning i en udendørs plads:

Samtale - lignende til en indendørs opholdsområde, matchende stole, sofaer og kærlighed sæder, sofaborde og ende tabeller.

Bistro--To stole og et lille bord, traditionelt lavet af smedejern.

Spisning--mindst fem stykker (bord og fire stole), men er tilgængelig med flere siddepladser. Det er designet til fuld spisning.

Lounge/chaiselong--Sidder tæt på jorden, med overkroppen og fuld længde lavere kroppen støtte. Designet til solbadning.

Bar - højt bord, normalt med opbevaring plads nedenunder, og barstole eller bar-højde stole

Overvejelser

Den største ting at overveje, når shopping til udendørs møbler og hynder er vejret. Regnfulde områder, vælge møbler, der angiver det kan rumme op til dette miljø og er resistente over for skimmel og meldug. Særlig blæsende landestandarder, søge efter tunge stykker med en holdbar finish, da snavs kan skade maling og finish.

Solen kan hurtigt falmer tekstiler, især dem med levende farver. Kigge efter UV-beskyttelse på etiketter og overveje møbler overtræk til koldt vejr måneder.

Tendenser

Med viser gerne HGTV'S "The udendørs værelse med Jamie Durie" bliver den udendørs boligareal stadig mere populære. Ifølge byggeriet uge Online kræve boligejere udendørs møbler, der er ikke kun funktionel, men udtrykker også typografien set inde i hjemmet.

Rattan, melamin og polycarbonat materialer viser op mere i udendørs møbler samt runde former og kombinationer af dyb materialer med lyse tekstiler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com