Udendørs Pet hegn ideer

July 12

Udendørs Pet hegn ideer

Selv kæledyr har brug for frisk luft, sol og motion, kan sikkerhed og renlighed være et problem. Hunde og katte at vandre ind på parkeringspladser, veje eller motorveje risikerer at blive ramt af motorkøretøjer, hvilket ofte resulterer i skader eller endog døden. Alternativt kan de også blive uønskede besøgende i naboens gård, især hvis tilbøjelig til at grave gennem haver eller endda skrald. Nogle kæledyr er også aggressive over for hinanden, eller selv små børn. Installere udendørs hegn skaber et kontrolleret miljø, hvor kæledyr kan forblive ren og sikker.

Chain Link hegn

Bedst egnet til hunde-ejere, holder en seks fods kæde link hegnet hunde er begrænset til et bestemt område af værftet. Det er høj nok til at afskrække klatring i små racer, selv om større racer kan stadig være i stand til at kravle over. Kæde link er holdbare, hvilket gør det ideelt for boligejere, der ønsker en langvarig mulighed, som vil vare til varigheden af deres hunds liv. Kæde link tillader dog hunden at se hvem eller hvad er beliggende ud over grænserne. Dette kan være et problem for hunde at gø ad personer, køretøjer eller andre dyr i betragtning (Se Reference 1).

Konkrete privatliv hegn

Beton hegn skaber privatliv ved at hindre den hund Se og holde det fra gøen på noget, der tilfældigvis forbi. Derudover på seks fod høj er en konkret privatliv hegn for høj for de fleste hunde til at hoppe over. I modsætning til kæde er link hegn, beton også vanskeligt for de fleste katte at klatre. Dog konkret kan være dyrt at installere, og nogle husejere kan ikke lide det er tunge udseende (Se Reference 1).

El-hegn

Tilgængelig for både katte og hunde, El-hegn giver kæledyr med illusionen om frihed samtidig holde dem indeholdt. Disse er navnlig nyttig nemlig ejere med hunde, der ihærdigt forsøger at grave under andre typer af hegn, katte hvem klatrer over traditionelle hegn eller pet ejere hvem ikke nyder udseendet af en faktiske hegn. El-hegn repræsenterer en usynlig indstilling, der ikke hindrer udsigt over de omkringliggende værftet eller kvarter (Se Reference 1). For at et elhegn til arbejde, begrave pet ejere en speciel ledning under jorden for at skabe den indhegne grænse. Denne ledning sender et radiosignal til hvilken som helst pet iført en specialdesignet kraven når han overtrædelser uden for Hegnets udpegede område. Når hunden overstiger den indhegne grænse, kraven udsender statisk designet til at hjælpe med at afholde opførsel (Se Reference 2).

Bemærk

De fleste pet hegn ideer er bedst egnet til hjem med hunde. Katteejere bør overveje at installere en pen eller kabinet, der er dækket på alle sider, herunder top, for at forhindre katten fra at flygte.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com