Udendørs udsmykning med Swags

September 28

Dekorative swags er en favorit blandt dekoratører, der kan lide at funktionen naturlige elementer som grene og frugt i deres udsmykning ordningen. Fordi de er fremstillet af disse materialer, gør de en elegant tilføjelse til udendørs udsmykning.

Identifikation

En swag er et bundt af grønne områder, der er typisk trekantet eller diamant formet. Det er prydet med stedsegrønne grene, bånd, frugt, kogler og andre elementer, der tages fra udendørs.

Tidsramme

Boligejere har normalt dekorative swags omkring slutningen årets ferie som Thanksgiving og jul, sammen med kranse og guirlander. Dog kan disse dekorative stykker anvendt og tilpasset til årstiderne. For eksempel kan en springtime swag, som er hængt op på hoveddøren har evergreens, forårsblomster og pastel bånd. (Se ressourcer til vejledningen for at oprette en swag.)

Geografi

Dekorative swags ser godt ud på hoveddøren, hvor de henlede opmærksomheden på døren som et fokuspunkt. Dog kan vordende udendørs dekoratører hænge en swag på en front-græsplæne lygtepæl på rammen af en udendørs front veranda swing eller rundt om hjørner af udendørs windows.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com