Udendørs ur & Barometer sæt

July 21

Udendørs ur & Barometer sæt

Udendørs ur og barometer sæt er funktionelle og dekorative elementer. Traditionelt brugt af søfolk til at forudsige vejret, bruges haven barometre nu ofte som en måde at overvåge vejret hjemmefra. De er ofte sælges med et matchende ur. Disse ur og barometer indstiller vifte af omfattende og dyre til enkel og billig.

Barometre

Barometre er enten kviksølv eller aneroidt. Begge typer måle luftens tryk. Kviksølvbarometre indeholder glasrør, der indeholder kviksølv i et vakuum. Tryk uden for røret stiger, er kviksølv tvunget op højere ind i røret. Som lufttrykket aftager, sænker kviksølv i røret. Aneroid barometre bruge en tyk, tung fjeder, der åbner og komprimerer som trykændringer luft. Flytning af kviksølv eller foråret forårsager en hånd eller tryllestav til at flytte. Mest dekorative barometre vil have ord som "solskin," "regn", eller "ændre videre" for at hjælpe dig med at dechifrere betydningen af bevægelser.

Ure

De fleste udendørs ure er quartz ure, der er drevet af batterier. Nogle, der er parret med en barometer kan være drevet af lufttryk, ligesom barometeret. Disse kaldes "Atmos" ure. De indeholder rør som gasser er fanget. Som luften pres øger og temperatur stiger ekspanderer gassen, komprimere en spole. Som gas komprimerer, slapper af spolen. Den konstante bevægelse af spolen snor uret.

Brug

Sæt din barometer ifølge atmosfæretryk aflæsninger, som rapporteret af National Weather Service. Disse behandlinger er normalt justeret til havets overflade. Stick og dial barometre vil ikke give dig en præcis læsning over 1,000 fødder medmindre en brugerdefineret, kortere kviksølv tube er installeret. Stadig, læsning givet vil være i stand til præcist at forudsige om en storm er på vej eller hvis vises solrige himmel. Hvis pilen (eller hånd) bevæger sig nedad, indikerer dette dårlig vejr. Hvis det bevæger sig eller øger, venter godt vejr forude.

Stilarter

Ægte antikke barometer og ur sæt bruger kviksølv rør og er normalt for skrøbelige at holde udendørs. Gengivelser er et bedre valg. Omhyggeligt udformet reproduktioner er ofte kunstværker og derfor dyre. Nogle ur og barometer sæt er simpelthen formet og lavet af robust, slidstærkt stof i stedet for træ. Disse er normalt aneroidt og kvarts og er drevet af batterier. Sådanne ur og barometer sæt vil modstå elementerne godt og er billigere end deres træ og glas kolleger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com