Udendørs vindue Trim idéer

December 16

Udendørs vindue Trim idéer

De fleste huse funktion almindelig hvide, rektangulære rude rammens. Selv om dette er en populær design, gør det hvert hus på blokken ser det samme. Sæt dit hjem ud fra de andre ved at ændre udseendet af din udendørs vindue trim. Uanset om det er den form, farve eller materiale, kan du gøre dit hus ser unikke.

Vinduet rammetyper

Når du vælger dit vindue trim, overveje det materiale, som din rude indramme er lavet af. Før du installerer nye vinduer, vælge et materiale, der fungerer bedst for den udvendige design af dit hjem. Massivt træ vinduesrammer ser bedst ud med træ sidespor som cedertræ eller eg. Vinyl vinduer er lettere at vedligeholde og kan indslag en bred vifte af farver og designs. Gå med en kombination af træ og bekvemmelighed med klædt træ rammer, der er omfattet af enten vinyl eller aluminium.

Vindue Trim Designs

Design af din udendørs vindue trim påvirker mest udseendet af dit hjems ydre. Traditionelle vindue trim designs er rektangulær med bare to ruder af glas. Kigge efter et andet design, hvis du ønsker dit hus at skille sig ud. Vælge et design med talrige sprosserne og ruder. Dette vil producere en dekorativ geometriske gitter. Toppen af vinduet trim, også kendt som den hoved beklædning, er oftest lige og vandret. Til accent windows, vælge en trim, der har en buet hoved beklædning i stedet.

Efterbehandling udendørs vindue Trim

Farven på din udendørs vindue trim kan ændres ved hjælp af maling eller træ finish. Hvis du vælger et træ vinduesrammen, bruge træ finish til at plette den rå træ i din ønskede farve. Vælg en nuance der passer eller accenter træ træbeklædningen af resten af dit hjem. For aluminium eller vinyl vindue trim, skal du bruge udvendige hus maling til at accent de andre farver i dit hjem. For eksempel, hvis dit hus sidespor er malet mørk taupe, male dit vindue trim lilla eller beige til accent denne farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com