Udendørstemperaturen kan påvirke centrale AC?

November 12

Udendørstemperaturen kan påvirke centrale AC?

Temperaturen udenfor kan påvirke din centrale klimaanlæg under varme dage. Som den ydre atmosfære varmes op, stiger temperaturen i dit hjem, automatisk tænde dit centrale air system. Afhængig af temperaturen, kan systemet køre flere gange i løbet af en eneste time. Du kan reducere virkningen dit system har på din husstand budget og miljøet.

Sæt termostaten

Ved hjælp af dit centrale air system under varme dage øger mængden af elektricitet, du bruger, hvilket resulterer i en højere magt regningen. For at reducere omkostningerne, skal du indstille din termostat til mindst 78 grader F højere. Helt slukke dit system, når de er på arbejde eller på ferie, eller bruger en programmerbar termostat, som du kan indstille for at tænde dit system kort før du vender hjem for dagen. Gøre et punkt kun aktivere dit system på meget varme dage.

Kontrollere effektivitet

Gør en effektiv revision på dit hjem kan holde kold luft i at undslippe dit hjem. Inspicere omkring dit vindue og døre for revner. Kridt og installere weatherstripping om nødvendigt. Tæt registrere ventilationskanaler i værelser du ikke bruger. Installere loft fans. De kan cirkulere den kølige luft produceret af dit centrale air system i hele huset, holde det køligere i længere tid. På køligere sommerdage, slukke dit system og åbne vinduer til at afkøle dit hjem.

Vedligeholdelse

Udfør regelmæssig vedligeholdelse på dit centrale air system til at forøge dens ydeevne og forlænge dens levetid. Tjek kanalerne inde i dit hjem for revner og reparere dem efter behov. Holde den udenfor encasement af din centrale luftkompressor rent for snavs og organisk materiale. Ikke plante blomster nær kompressor; de kan begrænse luft flow. Erstatte luftfiltre i din ovn regelmæssigt. Når at gøre vedligeholdelse selv, leje en kvalificeret professionel tekniker eller virksomhed.

Erstatter gamle enheder

Hvis din centrale klimaanlæg enhed er en ældre model, kan du overveje at erstatte det med en ny enhed. Ved hjælp af en ineffektiv enhed vil ikke helt afkøle dit hus og omkostninger flere penge til at drive. Energieffektive og venligere for miljøet, nyere enheder kan spare dig penge i det lange løb trods upfront anskaffelsespris. Hvis det er muligt, installere din nye enhed i et skyggefuldt område. Det bruger mindre energi til at drive end en placeret i konstant lyse sollys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com