Udfordringer med biologisk nedbrydelige bestik

June 29

Udfordringer med biologisk nedbrydelige bestik

Bionedbrydeligt bestik er designet til at bryde i et meget hurtigere tempo end traditionelle plast knive og gafler. Trods de potentielle miljøfordele giver brug, fremstilling og bortskaffelse af bionedbrydeligt bestik også visse udfordringer. Bionedbrydeligt bestik er undertiden mindre holdbare end konventionelle sølvtøj; Desuden, for at sikre, at disse varer virkelig gavn for miljøet, skal du råde over dem på en bestemt måde.

Holdbarhed og omkostninger

Bionedbrydeligt bestik koster mere end alternativet og er mindre holdbare. Marts 2008 historie til USDA'S BioPreferred Program beskrevet University of Washingtons erfaring med biologisk nedbrydelige bestik og andre bio-plast varer. Universitetet fundet bio-plast omkostningerne mere, men på balance det så en nettogevinst takket være besparelser på papirkurven indhaling. Måske endnu vigtigere, det fandt de plastik skeer og andre bestik tendens til at smelte når det udsættes for varme drikke eller fødevarer i et par minutter--en klar ulempe fra de studerendes synsvinkel.

Fremstillingsvirksomhed

Fremstilling af bionedbrydelig bestik kan også medføre særlige udfordringer. Ifølge en Scientific American artikel fra 2000 dyrere biologisk nedbrydelig plast ofte at producere end ikke-biologisk nedbrydelige alternativer. Tidlige forsøg på at fremstille bionedbrydeligt plast varer ofte undladt at blive profitabel når selskaber kunne kun finde et nichemarked for produktet. Selvom prisen er faldet betydeligt, bionedbrydeligt plast stadig koster mere at producere i de fleste tilfælde og har endnu til at fortrænge konventionelle plast på de vigtigste markeder.

Papirkurven

Du kan vælge at bruge biologisk nedbrydelige bestik i håb om at det vil skære ned på mængden af deponeringsanlæg plads forbruges af din papirkurv. Indse, dog at bionedbrydeligt bestik faktisk ikke bryde eller nedbrydes i deponeringsanlæg, på grund af mangel på ilt og sollys. Du kan ikke smide bionedbrydeligt bestik ud med resten af din papirkurv, hvis du ønsker at opnå miljøfordele, så det kan skabe nogle ekstra besvær.

Bortskaffelse

I modsætning til konventionelle plast, kan ikke biologisk nedbrydeligt bestik i øjeblikket genbruges; faktisk overveje genanvendelsesanlæg det forurenende stof. Ej heller vil det nødvendigvis bryde i din baghave kompostbunke. Ifølge en 2006 artikel i Smithsonian Magazine kræver biologisk nedbrydelig plast særlige betingelser, der nedbrydes, så de skal behandles af store kompostering faciliteter. Mange forbrugere ikke har adgang til disse former for faciliteter og således har ingen miljøvenlige måde at disponere over deres bionedbrydeligt bestik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com