Udgifterne til opbygning af dit eget hjem

January 13

Udgifterne til opbygning af dit eget hjem

Opbygning af et hus er et dyrt og tidskrævende perspektiv. Den endelige pris afhænger af mange faktorer, herunder det lokale boligmarked, placering, nuværende bygning materiale omkostninger og kvalitet af de indvendige og udvendige overflader, du vælger. Omkostningerne til at bygge fortsætter med at stige hvert år som byggematerialer stige i pris og entreprenører, underleverandører og leverandører hæve deres priser i overensstemmelse med stigninger i leveomkostningerne indeks.

Beliggenhed

Hvor du bygge er en afgørende faktor i omkostningerne til dit nye hjem. Eksklusive beboelseskvarterer kan opkræve meget mere for meget end en økonomisk inddeling. Dog bør du købe en masse, der passer til design af dit hjem. Du kan muligvis købe en masse i et landdistrikt billigere end du kan i en travl byområde, men du skal muligvis betale mere for at bringe hjælpeprogrammer til den hjemmeside.

Hård omkostninger vs. blød omkostninger

For at holde sig inden for budgettet, du kan fordeling af omkostninger i to kategorier: hårde omkostninger, som angivelse af prisen for at konstruere de strukturelle dele af huset, og bløde omkostninger, som repræsenterer de funktioner du ønsker, men behøver ikke nødvendigvis.

Du kan ikke ændre hårdt omkostninger uden at reducere størrelsen af dit hjem, men du har valg vedrørende de bløde omkostninger. Eksempler på bløde omkostninger er køkkenmaskiner, belysning turneringsplaner, gulvbelægning, udvendig beklædning, type tagdækning, bordplader og valg af træ finish og faciliteter, såsom dæk, terrasser og swimmingpools.

Hus nummer og Design

Størrelsen af dit hus vil påvirke omkostningerne til at bygge. Jo mindre den hjem, den billigere pris. Firkantede optagelser er dog ikke det eneste, der påvirker bygningen pris; andre faktorer, design kan tilføje at prisseddel. Hvælvede lofter, taghældning og stil, gavle og forskydninger, som udvendig rager-outs, kan tilføje hurtigt.

En fuld kælder er dyrere end en delvis kælder eller en krybekælder, men hvis du er færdig med det ud som et levende område, kan du bruge det som en ekstra soveværelse eller et hobbyrum, som kan koste mindre end at bygge disse værelser ovenfor lønklasse.

At få en idé

Byggeomkostninger også varierer baseret på individuelle entreprenør gebyrer og det lokale boligmarked. Du kan få en bedre idé om, hvad det vil koste at bygge dit nye hjem ved at besøge lokale åbne huse, der svarer til det hus, du ønsker at opbygge. At tale med en ejendomsmægler er en anden god kilde til at finde ud af en omtrentlige omkostninger pr. m² af nye hjem byggeri. En byggeentreprenør kan give dig et skøn over kvadratfod koste at bygge, men indtil du hverve formelle bud og give entreprenøren en række tegninger og ønskede finish liste, han kan ikke give dig en fast pris.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com