Udluftning problemer med Gas vandsbeholdere

December 17

Udluftning problemer med Gas vandsbeholdere

Din vandvarmer er baseret på mere end gas til at drive; Det er også afhængig af luft. Når gassen brænder, vandvarmeren søger efter noget at gøre med røg, der kommer ordentlig ventilation i. Altid slukke gassen, når inspicere enheden eller forsøger at foretage fejlfinding af problemer, fordi gas er meget brændbart.

Hvorfor Ventilation er vigtig

De resterende gas dampe fra din vandvarmer brændingsprocessen skal der trækkes gennem udluftningsanordning rør og skorstenen udstødning udendørs. Når der ikke sker korrekt, kunne resultaterne være dyre - eller værre, ekstremt farlig. Lære at fejlfinding er en god ting, men forsøger at løse problemerne selv kan ikke være et godt valg. Du skal være opmærksom på bekendtgørelser og forordninger om vandvarmere, og lave jeres i overensstemmelse med lokale ordinancer.

Tilstoppede og blokerede aftræksrør

En tilstoppet eller blokeret aftræksrør kan præsentere en belastning af problemer. Hvis du ikke ved, hvilke rør er der, du har brug at vide hvordan man identificere aftræksrør, som er typisk omkring 3 eller 4 fod lang og strækker sig fra toppen af vandvarmeren og forbinder til din skorsten flue system. Hvis din aftræksrør er tilstoppet eller blokeret, og du føler dig tryg med fejlfinding deaktivere vandvarmeren og gasforsyningen, skru en del af aftræksrør og visuelt inspicere indersiden for blokering, som støv og snavs. Tage en stålbørste, fjerne blokeringen og skrue afsnittet tilbage.

Aftræk Hood bordemfang

Stinkskab er et metal stykke i bunden af aftræksrør på toppen af vandvarmeren, der blusser udad som en nederdel og tillader opvarmet forbrændingsgasser at kombinere med luft, så gassen er trukket gennem aftræksrør og opbrugt gennem din skorsten. Hvis du ikke kan føle luft bliver suget og trukket opad, der er vejledende for en udluftning problem. En ned udkast kræver opmærksomhed fra en HVAC specialist.

Pilot lys går ud

Tilstoppede udluftninger kan også udløse pilot lys problemer ved at gøre termoelement eller gas ventil funktionsfejl. Termoelement er en sikkerhedsanordning, der fungerer sammen med pilot lys og gas ventil. Hvis termoelement sanser at pilot lys ikke er om, det forhindrer gas ventil, tænde for at frigive gas, og derfor piloten lyse ikke.

Brænderen bliver ikke oplyst

Igen, er tilstoppede ventilationskanaler ofte årsag hvis brænderen ikke vil blive oplyst. Det væsentlige, de samme problemer finder sted at ske med pilot lys, idet termoelement bliver et dårligt signal og stoppe gas ventilen fra fungerer korrekt. Og i de fleste tilfælde, tilstoppede ventilationskanaler er årsagen.

Mindes plast Vent rør

Høj temperatur plast vent rør blev nogle gange brugt med opvarmning enheder installeret mellem 1987 og 1993. FTC mindede alle den slags rør. Hvis du har en ældre vandvarmer med plast vent rør, skal du erstatte dem med rustfrit stål, som også kan kræve installation af et udkast til-inducerende fan nær udluftningsanordning outlet til at skabe den rette udkast. Leje en professionel til at inspicere din ældre vand varme og foretage de passende erstatninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com