Udluftning til ovne

July 22

Om installation af en ny ovn eller opretholde en der allerede er er installeret, ordentlig ventilation kritisk vigtigt. Næsten alle af de gasser, der er produceret af den naturlige funktioner af en ovn indeholder kulilte, en farveløs, lugtfri og potentielt dødelige gas. Tager kun et par enkle overvejelser for at beskytte din familie af korrekt ventilation din ovn.

Skorstene

Ovne er typisk ventileret ved hjælp af en skorsten eller en skorsten-lignende ventilation kammer. På de fleste ældre ovn modeller kræver fjernelse af gasserne, der kun den gas naturlige opdrift til at klatre højden på skorstenen og sikkert forlade hjemmet. Nogle ovn modeller bruger en fan til at hjælpe med fjernelse af gasser, hvor sag skorstene skal omfatte ildfast, murværk liner eller en eftermonteres metal flue liner. Fordi udstoedningsgasserne ikke ydes i forlader skorstenen, men kan gasser nemt undslippe tilbage i hjemmet hvis skorstenen bliver blokeret eller tilstoppet, eller hvis forseglingen mellem skorstenen og ovnen er ikke godt vedligeholdt og får lov til at forværres.

Forseglet forbrænding ovne

Nyere typer af ovne kaldet lukkede forbrænding ovne omgå nogle af de ovennævnte problemer i forbindelse med ældre ovne. Disse typer af ovne ventilere gasser direkte til uden at dette udkast til hætter eller dæmpere, der kræves for andre typer af ovne. Derudover ved at trække i luft direkte udefra og ikke spilde nogen energi, varme gasser, der er udvist på ydersiden, forseglet forbrænding ovne tendens til at være meget mere energieffektive end deres åben forbrænding modstykker.

Fugt bekymringer

En forseglet forbrænding ovn er derfor det ideelle valg både ordentlig ventilation og energieffektivitet, men ved hjælp af disse typer af ovne kræver nogle ekstra overvejelser med hensyn til ventilation. Som bemærket, spilder lukkede forbrænding ovne ikke energi ved at opvarme den gas biprodukter, der er ventileret på ydersiden. Som et resultat, er gas biprodukter meget køligere end åben forbrænding ovne. Temperaturforskellen mellem forbrænding biprodukter inde ventilationen og varmere luften udenfor kan skabe kondens, som igen kan forkorte levetid af ovnen og dens ventilation komponenter. Derfor, Sørg for at installere dobbeltvægget udluftning hvis du bruger en forseglet forbrænding ovn derhjemme. Denne type af udluftning vil hjælpe mindske temperaturforskelle mellem indersiden og ydersiden af ventilation.

Andre overvejelser

Korrekt vedligeholdelse er nøglen til at opnå god ovn ventilation, uanset hvilken type ovn eller ventilation du bruger. Altid tjekke tætning mellem ovn og ventilation kammer og straks reparere eventuelle skader eller svækkelser til segl. Installere en Kulilte-detektor nær ovnen kan hjælpe med at registrere en farlig lækage før det har en chance for at true din familie. Sørg for at regelmæssigt at udskifte batterierne i Kulilte-detektor, ligesom du ville gøre en røgalarm.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com