Udover gardiner & værelse delelinjer hvad andre måder kan bruges til at opdele et lille rum?

May 3

Udover gardiner & værelse delelinjer hvad andre måder kan bruges til at opdele et lille rum?

Små rum kan præsentere mange udsmykning dilemmaer, fra den bedste måde at passe alle dine brikker til den mest funktionelle arrangement for at leve. Hvis du apteringen en begrænset område til flere formål, kan denne opgave får endnu vanskeligere. At arrangere møbler til at fungere som rumdelere kan hjælpe klart udpeger hver en del af rummet for en særskilt aktivitet.

Reoler

Hylderne er nøgleelementer i et lille rum, da de giver rigelig opbevaring samt en dekorativ accent. Reoler, der er åbne på begge sider fungerer godt til en skillevæg, fordi indholdet er tilgængeligt fra begge sider, mens stykker på hylderne danner en slags barriere. Hylder med en solid back kan arrangeres på to måder. Bagsiden af hylderne kan tjene som en solid væg til én del af rummet, eller et andet sæt af hylderne kan placeres tilbage til tilbage med først. Når du bruger denne type af skillevæg, ved at hylderne er godt for mere end bare bøger. Tallerkner og kopper kan lagres dekorativt på åbne reoler i et køkken eller spisestue. Farverige tæpper, dekorative opbevaring kurve og Duftlys vil pynte et soveværelse rummet.

Garderobe

Hvis du adskiller soveværelse fra en stue i et område som en studio lejlighed, kan stort klædeskab være lige de stykke du skal konfigurere en funktionel skillevæg. Lang, robust standalone tøj opbevaring stykker vil tjene som et skab på den ene side og en mur på den anden. Hvis bagsiden af garderoben er mindre end attraktivt, hænge tapet, en plakat eller en letvægts gobelin over ryggen.

Hovedgærde

En høj hovedgavl gør en slående rumdeler i et lille rum. Mens din første indskydelse er at sætte sengen hovedet mod væggen, arrangere det i midten af rummet kan være mere praktisk for dividere rummet. Placer en loveseat eller stol med bagsiden af opholdsområde mod bagsiden af hovedgærde for at opmuntre de besøgende til at sidde vender væk fra området adskilt i rummet, yderligere karakteristiske én plads fra den anden.

Spejle

Spejle er ideelle stykker decor for små rum, som deres reflekterende overflader typisk gøre rummet synes større. Hvis det er muligt, sæt spejle til ansigt et vindue, så de afspejler og forbedre det naturlige lys. En skillevæg, lavet af tre eller fire fritstående spejle vil være en slående tilføjelse til enhver lille plads. Hvis stabiliteten i de stående spejle er en bekymring, arrangere et stort robust stykke af møbler som et arbejdsbord eller sofa på den modsatte side af mur af spejle.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com