Udskiftning af dør låsen mekanisme på en GE ovn

January 10

General Electric fremstiller et sortiment af boliger intervaller med en selvrensende ovn funktion. Under en selvrensende cyklus engagerer en termisk kontrolleret låsemekanisme inde kogepladen til at forhindre, at ovndøren åbnes. Når døren låsen mekanisme fungerer korrekt, låsen låse på 560 F og låser op når ovnen køler ned til 300 F. Hvis døren låsen mekanisme på din GE ovn mislykkes at låse eller låse ved passende temperaturer, er det tid til en udskiftning.

Instruktioner

•Tag spænder fra stikkontakt til at undgå elektriske stød mens erstatter ovn døren låsen mekanisme. Luk gas levering ventil, hvis du har en GE gas range.

•Tag kogeplade brændere. Knivspids elektriske brændere på deres baser og fjerne dem fra deres beholdere. Løft brænder caps og fjerne skruerne sikring gasbrændere til kogepladen. Placere de fjernede brændere på en polstret overflade, indtil du er klar til at installere dem igen.

•Sæt en flad-head skruetrækker ind i rummet nedenunder kogepladen. Find metal bevarer klip sikring kogeplade til området. Tryk på klip med spidsen af en skruetrækker til at frigive dem. Hæve kogepladen og afstive det med support stænger placeret på hver side af rækken kabinet. Fjern kogepladen, hvis det er nødvendigt, at få adgang til døren låsen mekanisme i din model. Skift kogepladen til højre eller venstre for at frigøre hængseltappe og løft det af intervallet.

•Fjern de skruer, der sikker dør smæklås forsamling dække. Antallet og typen af skruer varierer efter model. Løft dækslet til at afsløre døren låsen mekanisme. Tage ud skruerne på døren låsen mekanisme monteringsplade. Afmonterer ledninger connector og fjerne mekanismen fra området.

•Line op skruehullerne på monteringspladen udskiftning dør låsen mekanisme med hullerne på området. Genindsætte og fastspænd de skruer, fjernet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com