Udskiftning Tips til Wooster Sherlock udvidelse Pole

January 26

Udskiftning Tips til Wooster Sherlock udvidelse Pole

Wooster børste selskabet fremstiller maling pensler, ruller og tilbehør til den professionelle maler. Sin linje af glasfiber Sherlock udvidelse polakker give malere ekstra nå når en sektion af muren er lige uden for deres rækkevidde. Sherlock polakkerne fås i længder fra 1 - til 2-foden, op til 6 - til 12-fods forlænges model. Lavet af kraftig glasfiber med en positiv, fjederbelastede låsesystem, tilbyde Sherlock polakkerne års pålidelig service for maleri fagfolk.

Den gevindende

Den eneste del af Sherlock polakker, som kan kræve erstatning fra overdreven slid er gevind toppen. Glasfiber-forstærket gevind spidsen tråde i en maling rulle og oplever høje niveauer af drejningsmoment benyttes pol. Hvis disse ender bliver slidt eller brækket, kan maleren fjerne slutningen og erstatte det med en ny, tilgængelig fra maling butikker, som bestanden Wooster produktlinje.

Bajonet slutningen

Sherlock polakker kan tilpasses til en hurtig ændring, bajonet ende. Med denne montering, kan maleren Klik-forbinde nye værktøjer og slukker stang med den enkle flip af et fjederbelastet håndtag. Installer denne tidsbesparende funktion, maleren fjerner gevindende stykke og installerer en bajonet mount ende i stangen.

Quick Disconnect Adapter

Bruges med bajonet-adapter, rask afbryde adapter tråde ind i slutningen af malerens roller rammer og forbliver permanent i håndværktøjet. Af apteringen hvert værktøj med en quick disconnect ende, kan maleren nemt udveksle et værktøj til en anden. Det punkt, hvor en rulle-håndtag er tilbøjelige til at løsne fra udvidelse pole er denne trådede montering. For at forhindre dette i at ske, kan de gevind adaptere tætnes eller limet i rulle-håndtag. I dette tilfælde løsner rullen aldrig midt i et maleri job.

Toiletbørste Holder

Wooster også gør en adapter at tråde på en udvidelse pole, og rummer en traditionel pensel. Den lyse gule poly-vinyl adapter klemmer på børsten, og tillader maler at nå lille væg områder eller malet trim uden for hans rækkevidde. Adapteren er justerbare, og maleren kan orientere børste til netop den rigtige vinkel til at male væggen stående sikkert på jorden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com