Udsmykning en drengs soveværelse med en musik Lounge tema

December 6

Udsmykning en drengs soveværelse med en musik Lounge tema

Dekorere din søns soveværelse med en musik lounge tema, hvis han er i musik, især hvis han spiller et instrument eller deejays. Begrebet af rummet bør være at skabe en kombination af stil og komfort som din søn og hans venner vil ønsker at hænge ud til at lytte til og skabe deres egen musik. Rummet kan tage på en moderne eller retro tema, afhængigt af den musik, dit barn nyder mest.

Instruktioner

•Paint vægge en beroligende-men-stærk farve, såsom en medium eller mørk blå-grå. Rummet skal føle maskuline, men også indbydende og komfortabel. En kant med noder, kan instrumenter og musikudstyr føjes til væggene.

•Arrange møbler til at oprette en lounge-lignende vibe. Armless futon stole giver et sted for at sidde og sove. Sin seng kan være en fuld størrelse armless futon eller en regelmæssig twin - eller fuld - seng seng skubbet mod en væg med en overflod af puder til at skabe en chaiselong eller lounge føler. Sætte kommoden i skabet, så er det ud af vejen og konfigurere musikalske udstyr eller møbler, der ligner musikudstyr, som ved hjælp af store højttalere som sengelamper eller ende tabeller. Omfatte et lille sofabord formet som en guitar, hvis der er plads nok i rummet.

•Tilføj tekstiler at føle luksuriøse eller vise musikalske billeder. Gøre sengen med en blød sort dyne eller dyne, eller ark med billeder af guitarer og trommer hele dem. Bruge nyhed pyntepuder i form af noder, instrumenter eller udstyr, såsom kassettebånd eller poster.

Hæng gamle vinylplader, albumomslag eller indrammet plakater af din søns yndlings musikere og bands på væggene. Bruge Vægoverføringsbilleder med grafik, der ligner store boomboxes, pladespiller eller instrumenter og bruge flydende hylder formet som kassettebånd, guitarer eller andre instrumenter. Brug hylderne til at holde mindre musik emner, såsom hans CD-samling eller personlige musikafspillere og tilbehør.

•Accessorize værelse med hans musikudstyr. Vise sine instrumenter som en del af indretning at tilføje til temaet musik lounge og gøre det bekvemt for ham at få adgang til udstyret, når han ønsker at bruge den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com