Udsmykning en effektivitet lejlighed

January 2

Effektivitet lejligheder, også kendt som studios, er små, ofte trange etværelses lejligheder med separat badeværelse og tekøkken. Denne mangel på plads kan føre til mange udsmykning udfordringer. Gennem møbler placering og kreativ brug af tilbehør, kan du oprette en elegant boligareal.

Udelade opholdsstuer

Dedikere et område for søvn, en anden for underholdende, og endda plads til arbejde, hvis du har brug for det. Hvis du kan guffe sengen i et hjørne fra køkkenet, det ville være bedst. Derefter kan du sætte området spise/arbejde tættere til køkkenet.

Dobbelt pligt møbler

For at gøre mest muligt ud af dit space, skal du holde dine møbler som små og enkle som muligt. En slank futon sovesofa kan fordoble som en gæsteseng, opbevaring osmannerne også lave sofaborde og skrivebord kan også tjene som et spisebord.

Kreative delelinjer

Brug loft mount spor gardiner til at oprette et soveværelse lige stor nok rundt om sengen. Brug åben ryg bogreoler til at oprette en rumdeler og også gemme dine ejendele.

Tror lodret

Overveje at købe en hems for at give dig mere boligareal. Der er mange kreative og moderne design med robust senge stor nok for voksne, der har arbejdsområde nedenunder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com