Udsmykning en Toddler værelse uden en Toddler sengeramme

March 13

Udsmykning en Toddler værelse uden en Toddler sengeramme

Mange babysenge er tilgængelige i stilarter, konvertere til buksetrold senge, som dit barn vokser. Hvis din krybbe ikke, men kan du forhandler fordelen ved at bruge penge på en toddler-stil seng, som dit barn vil bruge for kun et par år på det mest. Et lille barn vil sove godt i en tre-kvart seng, der kan følge hende i ungdomsårene, især hvis det er placeret direkte på gulvet uden en ramme. Uden hovedgavl og footboard, men, vil du gerne dekorere dit barns værelse på en måde, der stadig lægger vægt på sengen.

Instruktioner

•Opret en stakit langs de soveværelse vægge. Når sengen er skubbet mod en væg, vil vagtposter hjælpe forankre sengen, ligesom en hovedgærde vil.

Hæng et espalier på væg bag sengen i en girls' room. Tilføje silke blomster og vinstokke for en autentisk haven look, der pryder væggen såvel giver tilstedeværelse på sengen foran den.

•Frame og hang billeder af dit barns foretrukne emner eller selv hans egen kunst. Sprede billeder rundt om på væggene, hænger en klynge over hovedet af sengen.

Hæng et spejl eller spejle over hovedet af sengen. Småbørn elsker at se sig selv, så vær sikker på position spejlene lav nok så at de kan gøre det i deres fritid.

•Anbring sengen i et hjørne og hænge reoler over sengen på væggen parallelt med dens længde. Dit barn vil føle som om hun har en seng og en sovesofa i sin egen historie gang, alle i én.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com