Udsmykning et kontor med lilla

April 16

Udsmykning et kontor med lilla

I hjemmet kontormiljø har du mulighed for at skabe en følelse af stil unikke til hvem du er, og hvordan du føler bedst. Integrering af farve som lilla i en arbejdsplads kan være en vidunderlig afvigelse fra den almindelige eller forventede. Lilla er kendt som en farve, der repræsenterer kreativitet, royalty og ro. På farvehjulet, er farven repræsenteret som violet, som er tættest på blå. Inspiration til at bruge lilla i et kontor kan komme fra naturlige kilder, såsom blomster.

Toneangivende

Selv om det kan synes, at lilla fremkalder kun en feminin humør, kan lilla indarbejdes i en kontorplads i en mere maskulin indstilling samt. At skabe et sofistikeret hjemmekontor, male væggene en cool grå og bruge dyb aubergine lilla læder på en stol. Holde tilbehør i rummet monokromatiske for underspillet elegance. For eksempel bruge blå og dyb lilla for illustrationer. Sort-hvid fotografi som kunst øger også effekten af farven lilla i en måde, der kan ses som enten maskuline eller feminine. Installere et tæppe med en abstrakt mønster med mørk lilla toner eller tæppe der er lilla med en undertone af grå.

Inspiration fra naturen

For en munter kontorlokaler, bruge yellow, som er komplementære farve til violet på farvehjulet, som en accent farve til lilla. Denne farvekombination er let observeret på en iris blomst – en naturlig parring der er lyst og ungdommelig. Male vægge lys lilla og installere moderne illustrationen skildrer brede penselstrøg af gule til et pulserende arbejdsområde. Møbler i lys træ toner yderligere øger den lyse og energiske føler.

Lilla som Hovedattraktionen

Male vægge eller en accent væg grå-lilla. Bruge en reol, uden en tilbage panel således at den lilla væg er udsat bag det. Alternativt kan du male indvendigt panel af reolen lilla for denne "wow-faktor" effekt. Tilføje præg af forskellige nuancer af lilla for skrivebordstilbehør såsom en lille vase, en kurv til papir og blyant indehavere. Bruge en kontorstol i lilla læder eller stof i en lignende skygge som vægge til en samlet men dramatisk effekt.

Topmoderne lilla

Med lilla vægge som en kulisse, installere en højglans hvid skrivebord eller glas skrivebord og parre den med en lilla læderstol. Tilføje krom detaljer for lamper og knapper på kabinet. Installere tæppe i en midten tone varm grå. Bruge lilla tilbehør til skrivebordet, og for et strejf af overflod, hænge et stort stykke af moderne kunst i en usædvanlig ramme såsom udsmykkede udskårne guld eller sølv for et rum, der vil udløse samtale. Tilføje en stol i lyse blå for en pop af moderne farve.

Lilla som Inspiration men ikke distraktion

I kontor omgivelser vil du helt sikkert få udført dit arbejde. Lilla er en fed og levende farve, der kan blive distraherende eller clownish Hvis parret med for mange farver konkurrerer om opmærksomhed. En farve som lilla i et kontor fungerer bedst som i hovedrollen, at holde de andre toner som sekundære.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com