Udsmykning et soveværelse i Primitive land

June 23

Udsmykning et soveværelse i Primitive land

Primitive landstil er en rustik udløber af land eller landdistrikter indretning. Det inviterer dig til at nyde da liv var enklere, tingene var hjemmelavet og intet var spildt. Primitive stil hjem kombinerer moderne bekvemmeligheder som elektricitet og teknologi med rustikke elementer til at producere en hyggelig, indbydende atmosfære. Anvende denne udsmykning stil til dit soveværelse til en komfortabel plads, som harkens tilbage til ældre gange.

Indbydende vægge

Som et fristed opfordrer soveværelset til blød og afslappende nuancer med eksempler, der florerer i landet indretning. Grå blues, mossy greens og udvasket reds tilbyder en perfekt kulisse til et primitivt indrettede soveværelse. Vælg den farve du finde romantisk, såsom en pastel i din foretrukne primitive nuance. Historisk korrekte nuancer er fremstillet af mest kendte selskaber, maling, men male dine vægge i disse tidlige amerikanske farver er ikke nødvendigt. Vælg en farve, der virker for din farveskema.

Tæpper og gulve

Trægulve forankret med farverige flettet eller falmet kludetæpper er lige hjemme i primitive land master soveværelse. Men hvis du ikke bor i et antikt bolig med sin originale trægulve, du stadig har muligheder. Lægge træ planke gulv og nød det før farvning eller forsegling det. Hvis et trægulv er ikke i budgettet, og dit soveværelse gulvet er tæppebelagt, fortvivl ikke. Oprette en primitiv, rustikke look med hooked eller rag tæpper forankret ved møbler. Danne en samtale område med to stole og en vintage trækasse, som et sofabord centreret om en håndlavet klud eller flettet tæppe sæt på toppen af tæppet. Tilføje en gulvlampe, der er udstyret med en udstansede tin skygge for at kaste en blød, romantisk glød i rummet. Denne idé også varmer op fliser eller vinyl gulve samtidig give dem et land touch.

Periode stykker

Uanset om dine møbler er antik, reproduktion eller en blanding af begge, er det vigtigt at vælge stykker, der afspejler en enklere tid. Opt for nødstedte eller godt slidte møbler, såsom plettet messing eller jern seng rammer sportslige tilhugget maling. Træ blyant-post senge også arbejde for dette udseende, som gør prunkløst senge, der på én gang Fremhævede reb understøtter snarere end box fjedre--når ændret til opdaterede bed størrelser. Flanke din seng med forkerte tabeller eller små dressers, som har set bedre dage. Kigge efter møbler med skrælning maling, ridser og mangler hardware. Sætte fritstående skabe, såsom pie pengeskabe eller jelly skabene, at arbejde som lagerenheder og supplere dem med antikke eller reproduktion stagecoach kufferter placeret ved foden af sengen.

Landet dækker

Klæde din seng med en primitiv look uden at opgive moderne luksus. Oprette en hjemmerørt udseende med linned sengetøj, der Blødgør med hver vask. Vælg neutrale farver i beige eller hvid. Par dine plader med en country quilt i et traditionelt mønster, som bjælkehytte eller flyvende gæs, til at oprette en primitiv føler. I gamle dage, blev ned fjer senge placeret under sengetøj for varme. Vende tanken op og ned med en dyne at holde dig toasty på kølige nætter. Vælge et enkel musselin eller linned dynebetræk og kvikke det op med en farverig quilt eller dynen foldet ved foden af sengen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com