Udsmykning et soveværelse med en eg Wrap omkring seng

July 16

Wrap-around senge ser lidt anderledes end en almindelig seng med en hovedgavl og fods bord. En wrap-around seng har aflange hoved og mund boards at kurve rundt om hjørner af madrassen en lille vej. Udsmykning et soveværelse, der har en wrap-around seng kan være lidt sværere end udsmykning med en regelmæssig, lige hovedgærde og fods bord. Når du har en eg wrap-around seng skal du kontroller, og indarbejde eg gennem ud i rummet i andre møbler og også wrap-around stil.

Instruktioner

•Brug seng som omdrejningspunktet for soveværelse på grund af sin unikke stil.

Forpakket andre møbler i wrap-around stil eller møbler, som har nogle kurver, som en kommode med et spejl, der har tre paneler oprettet i en kurve eller måske en eg stol med buet ryg.

•Vælg sengelamper med skinnerne i stedet for faste stykker af træ, som skinner vil matche skinnerne af sengen wrap-around.

• Giv din master soveværelse mere af et land look og holde i kø med wrap-around bed. Sy eller købe en dyne og matchende pude shams at bruge som en seng, der dækker i stedet for at vælge bløde dyner. Købe eller bruge en Amish country quilt mønster.

•Brug medium-farvede tekstiler til dit vindue belægninger. Må ikke gå for mørkt med alle farver i dit soveværelse, da naturlig eg er temmelig lys i farven. Hold tekstiler op mod træ af sengen til at se, hvordan ser flot med det.

•Sæt nogle Shaker eller Amish-stil kurve rundt i lokalet. Bruge en lille en til en skraldespand, en mellemstore en for en kurv og en større en til ekstra kurve. Køb kurvene i en farve, der går godt med eg af wrap-around seng.

Hæng nogle land malerier på væggen. Få nogle Trærammer til at montere dine billeder. Kigge efter billeder eller malerier af Amish buggies eller børn. Hænge et af disse billeder over sengen til at gøre sengen omdrejningspunkt.

Tips & advarsler

  • Husk på, mens du planlægger din udsmykning mange Amish folk at wrap-around eg senge, hvilket gør det en elegant, men landlige stykke af møbler.
  • Kigge efter nogle accessorizing møbler til dit soveværelse på loppemarkeder og Genbrugsbutikker. Du kan muligvis finde nogle gammeldags buede stykker af møbler, der bare har brug for en lille TLC at koordinere med resten af dit soveværelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com