Udsmykning et soveværelse

October 14

En oase

Master bedroom er den mest personlige rum i huset. Som sådan bør du koncentrere dig om at gøre det varme og komfortable. Efter en travl dag, bør rummet, hvor du går på Pension give en oase af ro, således at du kan hvile og sove tilstrækkeligt. Tillad dig selv at vælge farver og typografier, som du elsker. Tage tid at finde kompromiser, hvis du deler værelse med en kammerat. Neutrale farver har tendens til at være universelt acceptabelt. Blød, jordagtige farver er også let at matche og tilbehør.

Hjørnestenen

Start med ét stykke. Hvis du finder et sengetæppe, der har alle de varme, cheeriness og farve, du vil bruge i rummet, så matche maling, vindue behandlinger og gulvbelægninger som. Hvis gardinerne er de første ting, du har opdaget, matche resten af rummet til dem. Trægulve giver en let palet til at arbejde, åbner muligheden for, at et tæppe kan være dit første køb. Male væggene i toner, der er subtil, men supplere din hjørnestenen stykke design eller farve ordningen.

Møbler

Overveje størrelsen af rum, som du begynder at shoppe for møbler til soveværelset. Hvis du har ubegrænset plads, kigge efter et soveværelse suite, der kommer med et antal stykker, f.eks. et stort garderobeskab eller tilsvarende skrivebord og toiletbord ud over brystet og kommode. Shop med målinger i hånden, så at du ikke køber alt for mange stykker for pladsen. Placere sengen, så det står døren for at sikre en god rolig søvn. Levner plads til at gå rundt i lokalet i mørke uden at støde ind i hårde kanter. Platform senge eller baldakiner er bedre valg til mindre rum. Overveje at bare bruge en hovedgavl for at fjerne hårde kanter ved foden af sengen.

Tilbehør

Være realistisk når ser på Natborde, så du har plads nok til fornødenheder først. Ting som et lys, en skræk stueur, din bog og en drink kan være der hver aften i din fredelig oase. Ikke fylder det op med tingeltangel hvis de crowd rummet. I stedet, kigge efter hylder som at placere disse specielle varer du ønsker at se på som du glider ned. Holde værelser fri for rod at tillade dit sind til at være rolig. Vælge kun disse billeder og malerier, der bringer fredelige følelser i forgrunden, når man ser på dem. Mens du kan følge en dekoratør forslag eller vælge en hel soveværelse look du har beundret i et magasin, skal sørge for, at master bedroom fremkalder ro.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com