Udsmykning et spædbarn værelse

October 20

Udover beslutter på et navn til din baby, skal du også beslutte, hvordan at dekorere børneværelset. Dit barn kan ikke pleje meget, hvad rummet ser ud når han først er født, men vil du som du tilbringe tid derinde. Gøre rummet specifikke til ét køn, eller gøre det neutrale arbejde for enten en dreng eller en pige.

Vægge

Før du bringe møbler og tøj i dit spædbarn plads, maling eller tapet det. Hvis du ønsker et grundlæggende tema, der virker uanset køn, holde væggene hvide, eller Vælg en kønsneutral farve som lysegrøn eller gul. Placere en kant rundt i lokalet til at tilføje lidt ekstra farve, eller fokusere på et bestemt tema som dyr eller udskrifter. Du kan også bruge temaet for forretningen og lyskontakt dækker. Købe et par grundlæggende rammer, og tilføje dine egne design til dem. Ramme billeder der passer ind i temaet, såsom barnyard dyr for en gård indretning. Mange forældre sætter deres barns navn på væggen i alfabetet blokbogstaver eller male det direkte på væggen.

Gulvet

Ordet kan ikke være din første udsmykning overvejelse, men det er ikke til at glemme. Når barnet begynder at kravle og gå, vil hun sandsynligvis tilbringe en anstændig mængde tid på det leger med legetøj. Hvis du har trægulv, købe en polstret område tæppe for at supplere værelset og give hende lidt hænder og knæ nogle blødhed. Ikke til at vælge farver, der bliver snavset let, såsom hvid eller noget dæmpet.

Sengetøj

Spædbørn tilbringe så meget som 16 timer sover hver dag, når de først er født. Dit barn vil tilbringe det meste af sin tid i barnesengen, som inkluderer lagener, Babyseng kofanger og tæppe. Bleer lækage og babyer spytte ofte, så husk dette, når du vælger materialer og farver til sengetøj. Hvis ikke du er fan af gør vaskeri ofte, har en ekstra ark eller to og tæppe på side.

Extras

Hvis du ønsker at tilbringe tid sygepleje eller vuggende dit barn i børnehaven, få en behagelig stol for dig selv. Vælg en neutral farve, som du kan flytte til andre rum, når de ikke længere behøves i børnehaven. Dit spædbarn har også brug for en kommode til at holde alle hendes tøj. De kan være dyre, så vælg en klassisk træ kommode, der virker hele barndommen eller for fremtidige spædbørn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com