Udsmykning for at gøre en plads i en læsning Nook

March 13

Udsmykning for at gøre en plads i en læsning Nook

En læsesal er en luksus i de fleste hjem. Hvis du har et ekstra rum i dit hus, der kan dedikeres til at studere, læsning for nydelse og afslapning, anser dig selv heldig. Udnyt faktum af tilføjer blot de højre hånd for at sikre en behagelig oplevelse hver gang du indtaster rummet.

Farve

Farver fremkalde følelser. Farve psykologer ved f.eks., at røde stimulerer appetitten og at babyer græde mere i en lyse gule værelse. Farve gør du føler dig selv når du ikke er bevidste om det. Vælg beroligende nuancer for din læsning nook, farver der er beroligende og at arbejde sammen på en harmonisk måde. Farver findes i naturen, ligesom sandede brun, grøn grøn, himmelblå og solnedgang gul-orange er alle beroligende valg. Male dine vægge i en beroligende skygge med et øje mod møbler du vil bruge til at koordinere med vægfarven.

Valg af koordineringen af farver

Til vægge og møbler til at koordinere, de bliver nødt til at være nuancer, der er direkte overfor hinanden på farvehjulet, som lys blå og gyldne stang. Disse kaldes komplementære farver. Eller de skal være farver, der findes lige ved siden af hinanden på farvehjulet, som gul og grøn. Disse kaldes tilsvarende farver. Du kan også vælge at gå med monokromatiske farver. For eksempel, hvis din væggene er lysebrune, kan du bruge et medium brun stol og område tæppe og mørk brun accenter som smide puder, og lampeskærme. En monokromatisk farveskema opstår, når alle nuancer i rummet er forskellige nuancer af de samme farver.

Møbler

Holde indretning til et minimum. Kun indføre elementer, som du faktisk bruger. Alt for meget møbler i din læsning nook vil gøre det føles overfyldt og mindre serene. Bringe i en komfortabel stol og skammel, hyggelige kærlighed sæde, i chaise lounge eller yoga puder. Hvis kun en eller to personer bruger læsning nook ad gangen, outfit det til kun en eller to personer. Tomme rum er en god ting, da det øger en følelse af fred. Undgå at bruge din læsning nook som en "catch-all" for varer af møbler, der ikke har nogen plads i resten af huset. Dette rum skal være off limits to nogen møbler uden et bestemt formål.

Lys

Udnytte alle tilgængelige kilder af lys at gøre læsning let i nook. Sikre at vindue behandlinger kan du helt afdække windows, tillader naturligt lys at hælde i løbet af dagen. Tilføje en sal eller lille bordlampe ved siden af hver læseområdet til ekstra belysning.

Decor

Holde det simpelt. En enkelt reol holder nogle af dine yndlingsbøger, et område tæppe at forankre pladsen og en kaste pude eller kaste tæppe for at gøre dig mere komfortabel er et par ting, der vil øge pladsen. Hæng ikke mere end et eller to stykker af kunst, og seriøst overveje om du ønsker et ur i rummet. Hvis du er på udkig efter et virkelig afslappende læsning nook, forlade uret. Vælg en væg springvand at tilføje stemning. Få ting er mere beroligende end lyden af faldende vand.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com