Udsmykning håndværker stil hjem med Mission stil kunst

January 18

Britisk kunst og kunsthåndværk bevægelse opfordrede folk til at bygge enkle hjem af træ og andre naturlige materialer og dekorere dem med håndlavet keramik, metalware, farvet glas belysning og møbler. Bevægelsen kom til USA i begyndelsen af 1900-tallet hvor det blev den amerikanske håndværker bevægelse.

Kunst og kunsthåndværk bevægelse

Håndværker-stil hjem er eksempler på den amerikanske fortolkning af kunst og kunsthåndværk bevægelse, der opstod i Storbritannien i slutningen af 1800-tallet. Først og fremmest en reaktion mod de Fabriksfremstillede, masseproducerede møbler, var produkter af den industrielle Revolution, kunst og kunsthåndværk bevægelse forsvaret oprettelsen af simpelthen designet huse lavet af og indrettet med naturlige materialer som træ, sten og håndlavede objekter.

Kunst og kunsthåndværk bevægelse krydsede Atlanten til USA omkring århundredeskiftet, hvor det blev kendt som den amerikanske håndværker bevægelse. Næsten straks inspireret grundsætningerne af bevægelse Gustav Stickley, en møbelsnedker, der arbejdede i New York state, til at tilpasse sig en anden tilgang til at designe sine produkter. Fra 1901 indtil 1916 offentliggjort Stickley også den indflydelsesrige magasin The håndværker, som fremmes den amerikanske håndværker filosofi.

Håndværker boliger i USA

Håndværker huse fanget det offentlige fantasi, fordi de var enkle og praktiske, og alligevel var meget kan tilpasses til de behov og personlige stil af deres beboere, Paul Duchscherer og Douglas Kiester, Co-forfattere af "inde bungalowen: Americas kunst og kunsthåndværk interiør." Kendetegnet ved enkle grundplaner og omfattende brug af træpaneler, wainscoting og gulve (normalt eg), håndværker designs er overraskende fleksibel---selv samtidskunsten kan finde et behageligt sted i en af disse huse. Hvis du ønsker at opnå en sand ser periode, men du bør dekorere dit hjem med Mission-stil møbler og dekorative kunst stykker håndværker.

Mission stil møbler

"Mission-stil" er den beskrivelse, Joseph McHugh, en anden New York møbelproducent, bruges til at beskrive den rustikke, straight-foret møbler, han begyndte at lave omkring 1895. Stickley begyndte snart at udvikle møbler med en lignende æstetik, og ved århundredeskiftet, "Mission-stil," "Kunsthåndværk", og "Håndværker" blev stort set udskiftelige beskrivelser for denne møbler stil. Konstrueret hovedsagelig fra oak, havde møbler rene linjer, smalle træ lameller, der støttede stol våben og dannet ryg af sofaer og sofaer og, ofte, læder puder.

Æstetik og pyntegenstande

Pyntegenstande fælles i storhedstid bevægelighed håndværker inkluderet glasmosaikker lysarmaturer og bordlamper; Roseville, Weller og Rookwood keramik; metalware skåle, bogstøtter og brænde indehavere af Roycroft og Heintz; og området tæpper og andre tekstiler. For at passe ind i den æstetiske håndværker, objekter måtte være håndlavede, men de var ikke nødvendigvis plain eller prunkløst. Varme farver inspireret af naturmaterialer dominerer paletten håndværker med beskedne tilføjelser af mild grøn og blå nuancer.

Farvede glas var hovedsagelig cremefarvede eller rav, selvom udsmykkede, vildt farvede lysekroner og sconces også dukkede op jævnligt i håndværker hjem. Metalware lavet af messing, kobber, og jern, snarere end sølv eller en anden dyrere metal, dominerer.

Keramiske stykker fra producenter som Roseville, Weller, og Rookwood er blandt de mest udtryksfulde af Mission-stil kunst. Ofte byder rejst blomster eller dekorative mønstre i farverne spænder fra den dæmpet til den sprudlende, disse stykker tilføje interesse for mantels og de indbyggede, glas-windowed reoler så almindelige i håndværker huse.

At finde Mission-stil kunst

Du kan stadig finde antikke Mission-stil møbler og dekorative stykker til salg på stejle priser, men flere virksomheder fremstiller også gode gengivelser, der vil give dig udseendet uden de høje prisskilte. Studere de originale design, indtil du har en idé om hvad man skal kigge efter, og derefter opsøge reproduktioner, der vil skabe look. Husk på at håndværker æstetiske er hyggelig men ikke rodet. Dekorative stykker bør fuldføre udseendet af hjemmets interiør, aldrig konkurrere med den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com