Udsmykning i rød

May 5

Udsmykning i rød

Hvis der er en farve, der konnoterer magt, kærlighed, spænding og fantasi – en farve, der bogstaveligt talt kan stoppe dig i dine spor — at farve er rød.

Farven rød kan være enten feminine eller maskuline, og det virker i værelser af enhver størrelse eller formål. Undersøgelser har imidlertid vist, at tilstedeværelsen af red også kan øge hjertefrekvensen og hæve blodtrykket. Fordi rød udløser sådanne stærke svar — både positive og negative — du skal være forsigtig, når du bruger det i hjemmet.

Med lidt tilbageholdenhed og en god redigering øjet, dog at være dristige med rød er ikke svært.

Lever med rød

Udsmykning i rød

Uanset om du male dine vægge for ultimative drama eller tilføje røde accenter for byger af overflod, rød er en glamourøs gå til farve, der altid gør en erklæring i både store og små doser. Katherine Fern, Boligindretning instruktør for UCLA Extension, sagde, er der kun et par projekter, hvor hun ikke har brugt rød i en form, som der er så mange forskellige nuancer og toner. "Rød betyder"Stop"," sagde hun. Så, for at holde øje bevæger sig i et værelse, indarbejder hun red i en palet af andre farver, i modsætning til male en rød væg og forlader de andre hvide.

Fern foreslog, ikke forlader den trim hvide hvis male en rød accent væg. "Rød og hvid kan gøre et rum ser Santa Claus-y," sagde hun. "Du vil et flow. Jeg male normalt gulvbræt samme farve som væggen, og nogle designere male trim en lysere nuance af vægfarven."

Kontinuitet fra værelse til værelse er vigtig, siger bregne. Hvis en rød accent mur kan ses fra andre rum, skal du vurdere alle udsigt over denne mur. For eksempel, hvis du ser det gennem en døråbning fra et andet rum, Sørg for at døren er en komplementære farve. Fern sagde guld, turkis og krikand arbejde godt sammen med rødt. "Tænke i en palet af farver og arbejde sammen om en hele paletten," sagde hun. "Måske jorden toner med røde, f.eks."

Benarbejde er nøglen til at få den rigtige farve, så gå videre end blot picking ud farve chips på maling butikken, bregne rådgiver. For at få en idé om, hvordan en farve vil arbejde i et rum på alle tider af døgnet, enten male en del af en væg eller male en skum bord og prop det mod en væg, og derefter flytte det rundt, hvis det er nødvendigt.

"Nogle gange farve ser godt ud i sollys, men mister sin spænding om natten," sagde hun. "Se på det under varierende forhold. Hvis du har vigtige brikker i dit hjem du bygger farve omkring, se hvordan det ser ud med dem stykker."

Tungt på personlighed, lav på engagement: rød tilbehør

Hvis du ikke vil tolerere det rod og arbejde, der kommer med maleri, "popper" af farve — som Los Angeles-baserede indretningsarkitekt Jonona Amor kalder dem — tilbyder en måde at være fed endnu sikker. Sådan dukker kan tage form af malerier eller tegninger, statuer, blomster, frugt, puder eller figurer.

Hvis du bruger rød som en accent, holde det flyder i hele huset, antyder Katherine Fern, en UCLA Extension Boligindretning instruktør. For eksempel, kan et rødt tæppe eller røde sofa blandt lys eller neutrale farver være uindbydende medmindre yderligere røde stykker er spredt i hele lokalet. "Hvis du vil have spænding, bruge rød- og bruge det i mindst tre steder, så øjet bevæger sig rundt," sagde bregne. "Hvis du har et neutralt rum med en rød sofa, al opmærksomhed med være at sofaen, mens en interessant, spændende rum vil få dig til at kigge rundt og holde fokus på alle dele af værelse så længe som muligt."

Illustrationer, et kast eller en Persisk tæppe kan injicere den helt rigtige mængde af red. "Du kan bruge enhver farve med røde. Det bare afhænger af hvor meget,"sagde bregne. "Du vil én farve til at dominere og den anden skal være en accent. Hvis du har to stærke farver kappes om opmærksomhed, du har at blive grundig hvor meget af hver du bruger i din palet. "

For at vide, hvad nuancer af rød og farve kombinationer vil arbejde for dig, foreslår bregne at gøre en skrot fil fra en række magasiner. "Lave en analyse og finde ud af, hvad du reagere positivt på," sagde hun. "Det er lige så vigtigt at redde billeder du hader og analysere, hvorfor så du ikke gentage det i dit eget hjem."

Muntre måltiderne: Rød i køkken og spisestuen

Udsmykning i rød

Brug af rødt i et køkken fremmer appetit, sanselighed og kreativitet, Ifølge Los Angeles-baserede indretningsarkitekt Jonona Amor, ejer og vigtigste designer på Jonamor indretning.

"Der er en række måder til at bringe din indre kok med denne stimulerende farve," sagde Amor, der har været omtalt i Los Angeles Times og Angeleno interiør magasin for hendes arbejde, fed, retro-inspireret. Blandt de mest populære mål for reds, hun sagde, er kabinetter og backsplashes. Røde par godt med neutrale farver fælles for køkkener, såsom brune i trægulve eller en slagter-Block bord. Rød fungerer også dygtigt som en accent mod rustfrit stål apparater eller granitbordplader. Retro-inspireret apparater, såsom mikrobølgeovn og mixere, tilbyder nemme måder at tilføje flair.

Fern har vovet indarbejdet rød i hendes eget køkken med en blanding af rød tæppefliser. "Vi købte en ejerlejlighed og lavede en masse arbejde på det, men ønskede at være på plads for et stykke tid før beslutte hvad de skal gøre med køkkenet," sagde hun. "Køkken gulve var slidt og træt og ikke rense ordentligt, så tæppefliser var en midlertidig trick." Hun sagde, det har været nemt at holde de billig tæppefliser søger nye. "Hvis du får en plet, kan du samle en op og vaske det," sagde hun. "Hvis det ikke kommer, kan du erstatte den." Fordi fliserne er aftagelige, tjener de som en god måde at få fornemmelsen af farven i et værelse før at gøre en meget større engagement om flise eller installere tæppe.

Se rød i spisestuen gør alt sagde smagen bedre, Judith Corona, der har undervist i farveteori og anvendelse på UCLA i mere end 30 år. Hvis du ikke er sikker på at betrækket din spisestue stole vil arbejde med dit motiv, så prøv draperinger stoffet over en stol eller to og lade farven bosætte sig ind i stuen til en uge. Hvis din tabel pladser mere end fire, betrækket alle dine stole kan være for meget; en nice touch kunne i stedet være en rød stol placeret i hver ende af tabellen med en rød vase eller blomster som en centerpiece. Amor antyder spisesalen er et godt sted at eksperimentere med farve, fordi mindre tid er brugt der end, siger, soveværelse eller alrum — hvilket betyder at du kan slippe af sted med at gøre dristigere valg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com