Udsmykning i sydvestlige stil

October 13

Udsmykning i sydvestlige stil

Sydvest stil udsmykning afspejler bred terræn og arten af det sydvestlige USA landskab. Landet omfatter dale, bjerge, ørkener og skovområder, der tjener som inspiration til farverne på denne udsmykning stil. Kunst af indianere og mexicanere er også inspiration til udsmykning med en sydvestlige flair. Den sydvestlige stil er varm, indbydende og ikke vanskeligt at opnå.

Instruktioner

•Vælg en palet, der afspejler farverne i naturen. Bruge de forskellige nuancer af blå i det sydvestlige himlen, lige fra kobolt til turkis. Omfatte den gyldne gule nuancer af ørken sletterne, nuancer af rød findes i jorden og de grønne, der dækker jorden. Tilføje jordagtige brune og grays for en følelse af stabilitet. Røde, grønne, brune og hvide passer godt sammen, og du vil se disse farver i tæpper og keramik. Finde et objekt eller to med farver du kan lide og gå derfra.

•Paint dine vægge med neutrale nuancer, at tillade pyntegenstande til at bringe farve ind i stuen. Hænge sydvestlige kunst; Indfødt Amerikaner eller mexicansk stykker skabe en følelse af ægthed. Dæmpede farver findes i landskaber af solnedgangen eller den store ørken giver værelserne en følelse af balance. Hænge gobeliner med lyse geometriske mønstre for byger farve.

•Vælg vindue behandlinger, der er enkel og flow med resten af dit indretning. Vælg farver og teksturer, der supplerer din palet. Lang lutter gardiner i neutrale farver såsom grøn eller gul vil blødgøre ethvert rum, mens kapper lavet med vævet stof eller uld afspejler den sydvestlige tema. Skodder og romerske nuancer er muligheder, der vil give dit værelse en helt anden virkning samtidig med at solen til at skinne i.

•Vælg træmøbler med en let nødstedte look. Stykker, der ser lidt slidt passer ind i den uformelle beføle i sydvest. En anden mulighed er lyst træ forskønnet med jern detaljer, som afspejler stilen af gamle porte og branding strygejern. Mest sydvestlige designs er enkle. Læder og ruskind er forbundet med dette look, også. Hovedidéen er komfort og enkelhed. Sjældent vil du se udsmykkede møbler med denne indretning, og det er bedst at undgå emner med store indlagte udskæringer.

•Vælg tilbehør med en sydvestlige flair. Bruge antikviteter og vintage elementer, når du kan. Omfatte keramik og ironwork at tilføje tekstur. Vogn hjul, kurve og tæpper, udskæringer, smykker, grene og gevirer, drømmer fangere og frugtbarhed guddom kaldet kokopelli bygge på den sydvestlige tema.

•Brug planter som dekorative stykker. Placer kaktus, aloe vera og ørken roser i dit hjem for at styrke temaet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com