Udsmykning idéer i stedet for skodder

September 27

Udsmykning idéer i stedet for skodder

Hvis du opdaterer bremse appel af dit hjem, genbruge de gamle træskodder i en Kunsterisk inspireret væg hængende, hovedgærde eller håndværk projekt – kan de alder på ydersiden af et hjem, men rock som indretning. Men når skodderne komme ned, husets eksteriør kan synes lidt nøgne. Sætte en lille tanke i hvilken type af udskiftning funktion kan virke bedst omkring dine vinduer afhængigt af dit hjems stil.

Crown Molding

For at tilføje nogle pizzazz tilbage på din victorianske eller engelsk Tudor hjemmets udvendige facade, top windows med en detaljeret træ eller composite crown molding. En større hjem bør sporten en mere væsentlig størrelse molding korrekt del. Vælg en støbning med en vinklet profil, at regnvand vil nemt køre off for ikke at rådne funktionen dekorative. Surround tre andre sider af windows med en matchende trim og fylde alle hullerne med caulking.

Trim

Få kreative med trim. Vinduet afpuds behøver ikke at være kedelig; udforske ideen om trim der er smalle på siderne og bredere crest og nederst, eller som har en top- og udvide et par inches sider--skære de længerevarende ender i en vinkel for interesse. Uanset hvilken stil hus, interessante vindue trim giver mulighed for en subtil, endnu kreative stil-erklæring.

Kobber

For den moderne eller executive hjem tilføjer kobber pletterede trim elegance. For at undgå en "shutter" effekt, dække den øverste eller nederste stykke med metal. Hvis dressing toppen, forestille en hat-lignende form for trim. På bunden, kan en båd eller plantageejer afkrydsningsfeltet kontur fungere godt. Bruge behandlede krydsfiner til at danne din stilfulde trim design og besøge din lokale metalplade shop for at tilføje den elegant jakke.

Sten

Sten og mursten har en tidløs kvalitet. Med en stærk og galante udseende tilbyder en sten indrammede vindue udseendet af en borg eller fæstning. Denne varige valg er typisk let at arbejde med og dragter i stuk sidet hjem. Nogle faux muligheder kommer med en backer stangen til at holde vandet væk fra din windows. Udfylde eventuelle huller med caulking.

Smedejern

Skønheden i jern gør en kraftfuld design erklæring på puds eller træ-sidet hjem. Et virvar af dekorative sorte metal omkring din windows vil gøre byerne chic hjem eller rancher pop. Antik-hvid smedejern i kunstneriske hvirvler giver søde charme når den er monteret rundt om vinduerne i en hytte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com