Udsmykning idéer om hvordan man bruger en gammel smedejern Patio tabel & stole

March 12

Udsmykning idéer om hvordan man bruger en gammel smedejern Patio tabel & stole

En gammel smedejern havebord og stole kan påtage sig nye liv som indendørs møbler til solarium, spisestue, køkken, eller endog et hjem kontor eller soveværelse. Antik og høj udvirkes jern møbler funktioner ét stykke byggeri, hamret i hånden. Flere nyere og billigere smedejern møbler fremstilling bruger forme og ofte resultater i stykker boltet sammen. Dit valg af tilbehør og farve ordningen resulterer i et værelse, der spiller op gammeldags kvaliteten af denne tidløse møbler eller opdaterer den til en ny tage på sin tiltalende linjer og artisteri.

Solarium stil

At arrangere en gammel smedejern havebord og stole i en vinterhave, giver lukket veranda eller læ dæk dig en komfortabel indoor-outdoor boligareal med et klassisk look. Maleri møbler til at gå med din udsmykning ordningen opdaterer sæt passer en mere moderne effekt. For eksempel, maleri sættet mørke grønne at koordinere med andre dæk møbler-- eller en lys primære farve som gul eller blå--kan bringe gårdhave sæt i dag, selv om det er et antikt. Tilføje stolehynder og en dug i en lyse print eller koordinere ensfarvet afslutter omdannelsen.

Cafe stil

Placere en gammel gårdhave spisestue sæt i et køkken krog eller som erstatning for et centralt køkken bordet skaber charmen af en europæiske café. Maleri bord og stole sort, og dækker bord med glas, marmor eller sten., giver gårdhave sæt klassisk charme og gør bordpladen let at rengøre. Alternativt, der dækker bordet med en munter kort dug som røde og hvide plaid eller en farverig udskrifter fra Frankrig tilbyder en måde at bruge tabellen til at tilføje farve, mens stadig smedejern benene udsat.

Transformeret gårdhave sæt

En gammel smedejern bord og stole kan tjene som et håndværk station eller home office arbejdsbord. Drapering tabellen i en gulv-længde gennemskinnelige dug tillader smedejern detaljer for at vise gennem, mens den klud folder skjule et lagerområde. Stabling aflægningsrum eller rullende en vogn under bordet gør effektiv brug af den ekstra plads. Ene side af tabellen skal forblive klar lagerplads til give plads til at guffe i en stol, eller to. En række af de resterende Smedejern stole langs væggen skaber støtte til en printer, hylde og plads til bøger eller udstyr.

Toiletbord

Klar eller røgfarvet glas eller en marmor top, der går med dit soveværelse forvandler en gammel smedejern tabel i en toiletbord. Hænge et spejl bag bordet gør det ind i en rummelig forfængelighed til frisør og makeup for hjemme eller erhvervsmæssig brug. En lille vogn med skuffer gemt nedenunder giver dig adgang til skønhed forsyninger. For at fuldføre udseendet, går en stol ved bordet overfor spejlet. En flad stol pude tilføjer farve og komfort til vanity stol. Hvis du ikke behøver de andre stole til siddepladser, arbejder de godt for dekorativ plante stande, indendørs eller udendørs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com