Udsmykning idéer til at adskille en Home Office fra den levende område

May 1

Udsmykning idéer til at adskille en Home Office fra den levende område

Adskille din stue i to områder for at skabe et hjemmekontor og boligareal. Bruge dekorative skillevægge, der matcher indretningen af begge rum mens tillader dig at adskille områderne eller blot arrangere dine møbler for at visuelt adskille de to zoner. En skillevæg tillader dig at holde dit kontor derhjemme privat fra gæsterne og giver dig mulighed for at bruge forskellige farver eller temaer i hvert rum.

Møbler Arrangement

Arrangere dine møbler skal tydeligt adskille de to områder visuelt. Du kan stadig bruge forskellige temaer eller farveskemaer i hvert rum, så længe to komplementerer hinanden. En anden mulighed er at bruge de samme grundlæggende neutrale farver, men tilføjer en lille pop af farve i hver rum ved hjælp af to forskellige farver. For eksempel, placere din sofa, så bagsiden af det ansigter kontorlokaler, visuelt lukker det. De levende område kunne have tan sofaer med chokolade brun og lime grønne puder, lamper og tæpper. Kontorområdet risikerer fra den levende område, såsom positionering skrivebordet foran et vindue. Dekorere rummet med tan, chocolate brown og aqua med et stort tæppe til at forankre pladsen.

Dividere møbler

Store stykker af inventar kan tilføje til indretningen af begge dele af rummet, adskille de to rum og tjene som en klog skillevæg. For eksempel sætte en stor åben reol mellem beboelsesrum og kontorlokaler med bøger, kurve, vaser, billeder eller andre dekorative elementer. Alternativt, opstille en stor hutch skrivebord mod bagsiden af et underholdningscenter i midten af rummet.

Dividers

Bærbare rum dividers, såsom folde skærme, kommer i mange forskellige farver, stilarter og finish, der kan supplere næsten enhver indretning. Folde skærme er en god mulighed, hvis du kun vil skjule dit hjemmekontor fra beboelsesrum undertiden, som når du har selskab. Skærmen tillader dig at have et klart overblik over både værelser, hvis du kan lide at arbejde mens du ser børnene spille, ser TV eller ønsker at holde øje med dit barns Computeraktivitet mens du er i stuen, men ønsker at adskille plads når Kontoret er ikke i brug. Nogle skærme har billeder, såsom kirsebærblomster, mens andre har slots for dig at tilføje dine egne billeder. Vælg en eller flere dividers, at matche stilen i din indretning og supplere farver eller temaer i begge områder.

Gardiner

Hænge gardiner mellem rum, hvis du kan lide begge værelser at være åbne for hinanden nogle gange men kan ikke lide folde skærme. Ved hjælp af gardiner giver en nem måde at fuldstændig blokere de to områder fra hinanden mens optræder blot dække et vindue og være i stand til nemt at fjerne gardiner, når du vil have pladsen åben. Du kan bruge to forskellige farver eller mønstre, så hver plads kan have sin egen farveskema og tema, og du kan opdatere gardiner så ofte som du ønsker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com