Udsmykning idéer til at opdatere en 1960s hus

October 16

Udsmykning idéer til at opdatere en 1960s hus

Arkitektur, apparater, glarmestre, tæpper og tilbehør har udviklet sig siden i rum-alder-inspirerede 1960 ' erne. Dengang og nu, materialer, farver og figurer i en hjem påvirker humør pladsen formidler. Et hus bygget i 1960 ' erne ikke nødt til at bære denne æra indretning, selv om: uanset hvornår din bolig blev bygget, kan du udtrykke din smag eller luner og dekorere med en moderne eller endda banebrydende look. Udforske udsmykning idéer til at opdatere en 1960s hjem med en makeover, der passer dig.

Skabe en stemning

En harmonisk udsmykning ordning skaber en stemning, ro i et soveværelse inspireret af en ø flugt, hygge i et landkøkken eller høj energi i et hjemmekontor. At udforske eksempler på moderne Boligindretning i magasiner og møbler showroom kan hjælpe dig vælge ser, at du ønsker at tilpasse til din indretning. At vælge en dominerende farve for hvert værelse forenkler processen med at opdatere din indretning. Neutrale farver som creme, tan, taupe, hvid, sort og brun tilbyder en ren og opdateret look for møbler og tæpper.

Udsmykning stil

At vælge en udsmykning stil, der spiller op funktioner af en 1960s hjem kan oprette en opdatering, der passer til dit hjem. For eksempel, hvis køkkenet har indbyggede frysere, opdatere knopper eller håndtag med ny hardware der passer til din udsmykning tema, såsom smedejern for et rustikt køkken, keramiske for et landkøkken eller mat metal til et moderne touch. En eklektisk udsmykning stil kombinerer møbler og tilbehør fra forskellige tidsaldre og kulturer, tilbyder en strategi til at arbejde med retro materialer i en 1960s hjem og tilføje opdateret funktioner såsom vindue behandlinger i neutrale farver, natural fiber område tæpper, indrammet samtidskunst og en up-to-date underholdningscenter.

Moderne materialer

Eco-venlige bæredygtige materialer som bambus tilbyder en mulighed for at opdatere en 1960s hus. Tilføje bambusparketgulve, forbinder værelse skærme, opskæring bestyrelser og blinds dit hus til den grønne tendens i home decor. Bambuss holdbarhed og række finish--fra lys til mørke toner--gør det alsidige for værelse eller tema. Rattan og vidjer møbler og tilbehør har tidløs appel og buede streger, der fungerer godt med traditionelle, overgangsbestemmelser og moderne udsmykning stilarter.

Opdatere Tips

Skiftende pude stof på rattan eller vidjer stole, giver kærlighed sæder og sofaer dem et nyt look--en penge-besparelse måde at opdatere dit hus. Kast og accent puder kan give et nyt udseende på polstrede møbler.

Område tæpper, løbere, gardiner, håndvævede tæpper og tilbehør såsom vaser, kommode tørklæder og springvand give et værelse en nyt udseende uden bekostning af skiftende alle møbler. Levende planter bringe naturen ind i dit hjem. At arrangere planter i grupperinger i hvert værelse giver dit hjem en frisk udseende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com