Udsmykning idéer til at skjule fejl i Crown Molding

June 30

Udsmykning idéer til at skjule fejl i Crown Molding

Crown molding tilføjer elegance og et færdigt look til et værelse, Brobygning mellem vægge og loft med dekorative strimler af træ, gips eller syntetisk materiale. Selv om i forbindelse med støbning er at bringe loftet og væg sammen og til at skjule mangler, har undertiden støbning selv fejl, der skal være skjult. Med en step-stigen og lidt opfindsomhed, vil du kun blive klogere på din støbning uregelmæssigheder.

Caulk og træ kit

Et lille rør af akryl caulk eller en beholder af træ kit, begge er tilgængelige på hjem forbedring centre, lave huller i molding så du ikke behøver at skjule dem. Squeeze akryl caulk ind i hullerne mellem støbning og loft eller vægge. Fjern overskydende med en gammel kreditkort eller en fugtig klud. Reparere huller mellem strimler af støbning og hjørner, som ikke passer sammen korrekt. Det kan ikke være perfekt tæt, men fra gulvniveau ingen vil nogensinde mærke. Hvis der er alvorlige mangler, fylde dem med træ kit. Bruge fingeren til at skubbe putty ind i rummet og pakke det godt. Når tør, male det til at matche støbning. Hvis dit problem er søm huller, prøve at fylde dem med spackling sammensatte, også findes i isenkræmmere. Spackling krybe ikke gerne caulk kan, ifølge den ekstreme How-To hjemmeside.

Dekorative hjørne fyldstoffer

Hjørner er ofte de mindst attraktive del af en crown molding installation, og de mest tilbøjelige til at have fejl. Ujævne vægge og lofter gør det vanskeligt for stykker til at matche perfekt, selv for fagfolk. Gøre din hjørner match og skabe et brugerdefineret udseende ved at installere præfabrikerede, dekorative hjørne blokke. Blokke er tilgængelige for indvendige og udvendige hjørner og er designet til at koordinere, snarere end at matche, støbning. I virkeligheden, er de beregnet til at skille sig ud.

Mørke maling

Som modedesignere har kendt for aldre, skjuler sort et væld af ufuldkommenheder. Male din crown molding sort eller en anden mørk farve, og eventuelle fejl og mangler vil være næsten umuligt at lægge mærke til, som det ses på bedre boliger og haver hjemmeside. Hvis væggene er lys, er virkningen større. Du vil bemærke farven, men ikke fejlene. Blank maling er mere reflekterende, så vælg en maling med en lidt mindre glans, hvis du vil skjule alvorlige mangler.

Billede støbning/jernbane

Billede støbning blev almindeligt anvendt i den victorianske æra som en måde at hænge kunst uden at beskadige gips vægge. Smallere end crown molding, det er installeret lige under det. Overvej at tilføje billede molding til dine vægge til at trække øjet fra mangelfuld krone. Hænge billedet jernbane hardware fra billede molding, knytte lange snore eller kæder til billeder og hænge billeder fra hardwaren. Dette vil trække fokus fra crown mur ned til hængende billeder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com