Udsmykning idéer til balkon

April 30

Udsmykning idéer til balkon

Hvis du er en lejlighed eller lejlighed dweller, kan det være svært at vide hvad man skal gøre med din balkon. Alt for ofte lider en balkon af godartede forsømmelse, at blive lidt mere end et sted at parkere din cykel og oplagring af store emner, der ikke passer ind i din garderobe. Men med lidt planlægning, få kreative ideer og et par af smart køb, kan du forvandle din balkon i et smukt udendørs rum i sin egen ret.

At vælge et Layout

Du skal tage et godt kig på layoutet på din balkon. Er det lange og tynde, måske kører længden af din stue? Eller er firkantet? Er det stort nok til at bryde ind i flere siddepladser områder? Flytte et par spisestuestole eller lille lounge stole fra din lejlighed ud til altanen og eksperimentere med forskellige arrangementer før beslutte, hvilken type af havemøbler til at købe. Vil du bruge din altan som en yderligere plads for underholdende gæster? Hvis så, et par små bistro-stil borde og behagelige stole gør en fremragende indsamling plads.

Måske ønsker du din balkon til at være mere af en privat dagtimerne tilbagetog, et sted at slappe af på weekend eftermiddag. I så fald et rundt havebord med en paraply vil lade dig chill i skyggen, og en polstret justerbar liggestol eller Adirondack stol vil støtte i eftermiddag solbadning. Hvis du er bekymret for udendørs slid, købe møbler lavet af vejrbestandigt træsorter, såsom teak, og sørge for, at puder er lavet af vand - og sol-resistente tekstiler. Hvis det er i orden med din udlejer, overveje maleri balkon vægge en solrig nuance af gul, ellers en cool Middelhavets blå.

Tilføje grønt til din gemmested

Planter, er naturligvis den mest naturlige udsmykning idé til en balkon. Et par grupperet gryder af blomster og urter kan tilføje steder af farve til en kedelig tabel, oplive en ru, tømme hjørne på din balkon, og selv hjælp skygge en attraktiv udsigt. Selv om du har aldrig haveområder før, kan du vælge fra en række næsten idiotsikker planter ideelt for containere, som impatiens, begonier, engelsk vedbend og hårdføre urter som basilikum og mynte. Hvis din altan har en grim mur, du ønsker at skjule, lav plante hurtigtvoksende bambus vil både skærmen på væggen og låne et strejf af asiatisk chic.

Lys og stearinlys

Glem ikke belysningen, som er nøglen til aften underholdende. Hvis du har en stikkontakt på din balkon, kan du hænge et sæt af strengeinstrumenter part lys omkring ydersiden af din balkon dør. Stearinlys er en anden dejlig, billig kilde til aftenlys. Tjek dit lokale havecenter til dekorative metal lanterner, som kan enten placeres på et bord eller hænge fra en krog overhead. Eller simpelthen finde et smukt fad og sæt bloklys i forskellige højder på toppen af det, og omgiver stearinlys med dekorative sten fra din lokale håndværk butik. Nu har du en elegant omdrejningspunktet for din havebord, der hjælper med at lyse op aften samtaler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com