Udsmykning idéer til eget land

October 11

Udsmykning idéer til eget land

Udsmykning et værelse i et hjem i et særligt tema er en måde at give en in-home flugt fra hektisk daglige stress. Eget land er det perfekte sted at gå og slappe af i en atmosfære, der er i forhold til det langsommere tempo i landet.

Vandhaner og håndtag

At skabe et land udseende i et badeværelse kan begynde med enkle ting, såsom udskiftning af vandhaner. Landlig stil vandhaner kan være fundet på alle de større isenkræmmere og indrettede til at tilfredsstille selv de mest kræsne af boligejere. Den gnides bronze, enkelt håndteret vandhaner er det perfekte look til land indretning. Dette look kan fremføres til badekar hane så godt.

Komplimentere vand armaturer med drejeknapper til skabe og skuffer i den samme gnides bronze. Disse knopper kommer i mange former og størrelser og kan blandes og matches, for eksempel, skuffen trækker kunne bruges på de kabinet skuffer og frysere, sig kunne udstyres med runde knopper.

Gardiner og håndklæder

En badeforhæng kan ændre udseendet af en hele badeværelset. En vidunderlige land look er en broderet stof badeforhæng. Patchwork eller stjerner og bær er altid et godt valg, når du vælger et gardin med en land-tema. I de fleste tilfælde, kan et badeværelse vindue gardin findes der matcher bruseforhænget.

Håndklæder kan købes for at matche gardinerne eller en solid farve; farver, som supplerer gardinerne er også et godt kig. Et eksempel på dette ville være en beige gardin med anstrøg af dusty rose og salvie grøn broderet hele med solid håndklæder i begge de accenting farver.

Håndklæder og vaskeklude kan være placeret i vidjeproduktionen indkøbskurve og hang på pine eller smedejern håndklædestativer. En klud tæppe i alle de forskellige farver af håndklæder og gardiner, placeret enten foran karret eller badeværelse vask er en fantastisk måde at afrunde farveskema.

Accenter

Land accenter kan findes overalt, både nye og gamle. Stormagasiner, antikke butikker, selv garage salg og junk butikker har udsmykning skatte. Hjemmelavede skilte med søde badeværelse ordsprog, konserves krukker til opbevaring tand-pensler, trådkurve til at holde sæbe, hængslede glas top krukker fulde af bomuld bolde eller q-tips er alle store dekorative elementer; Glem ikke at inkludere en række stearinlys skal vises på skabene og siderne af karret sammen med farvet glasflasker i forskellige former og størrelser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com