Udsmykning ideer til en 20-Årigs soveværelse med landlig stil

September 5

At skabe et land-tema soveværelse til en billig pris er en tiltrækkende mulighed for unge voksne. Mange 20-årige er universitetsstuderende med beskedne budgetter. Sænke omkostningerne ved udsmykning ved hjælp af enkle, men effektive ændringer, opnå hjælper med at en rustik look. En landlig stil lægger vægt på åbne vidder med hjemlig, praktiske accenter. Naturlige jordfarver såsom brun og blå er farver ofte forbundet med landet.

Senge

Cedertræ og pine er eksempler på billig nedskæringer af træ, ifølge Utah State University andelsselskab forlængelse. At vælge en sengeramme fra naturlige træ giver en land-stil udseende. Et rustikt udseende, overveje at vælge en sengeramme med bronze smedejern arbejdede i hoved og mund-boards. Maleri et almindeligt jern sengeramme med en lys farve som hvid tilføjer en blødere touch. Lys farvet, matchende wicker hoved og mund boards giver en feminin føler, samtidig landlig stil.

Gulve og vægge

Undersøge fordelene ved forskellige former for gulvbelægning hjælper du foretage en kvalificeret beslutning. Tæppe beskytter mod kolde kladder og dæmper lyden. Hårde gulve som træ, laminat og skifer lettere rengøring udslip. Brug dekorative tæpper over trægulve tilføjer stænk af farve. Flettet og hooked tæpper har en simpel elegance, der passer ind i et land-stil soveværelse. At vælge lysere toner af maling eller tapet holder et værelse føle åbne og luftige. Naturlige træpaneler eller accenter såsom træ grænser omkring plain malede vægge afbilder et land touch.

Vindue behandlinger

Vindue behandlinger kommer i en bred vifte af muligheder. Nogle værelser modtager for meget lys i visse dele af dagen. Dette gør det svært at sove og øger et soveværelse temperatur. Træ nuancer eller skodder filtrere store mængder af sollys og simulere en landlig stil. Værelser med mindre sol, overveje en feminin land tilgang af sarte gardiner med tekstiler såsom blonder eller striber. Gøre det muligt solen til at sive ind i stuen uden at kompromittere personlige oplysninger ved hjælp af en overlejring design med en gennemsigtig panel toppet af en tungere stof.

Accenter

Ved hjælp af enkle dekorative accenter med landlig stil fastholder rummets tema. Tilføje lamper er en billig måde at tilføje flair til et værelse. Mange stilarter af lamper har ornamentale baser eller nuancer, der skildrer land landskab. En klassisk land udseende, vælge en lampe med en smedejern eller gammeldags messing base. Tilføjelse hylder til vægge er en anden ubesværet kosmetisk ændring, der tilføjer dimension til et værelse. Placere elementer i hele lokalet--som stearinlys, skulpturer og messing eller træ billedrammer med landlig stil--samler rummets indretning for en 20-årig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com