Udsmykning ideer til en Baby værelse med røde mure

June 3

Mens rød er ikke den sædvanlige farve for et barns værelse, da det betragtes som en "følelsesmæssigt intens" farve, der kan øge respiration og blodtryk priser, er det muligt at dekorere et barns værelse, der er udstyret med røde mure. Brug blødere nuancer, der supplerer de røde mure og aflede øjne fra farvens intensitet.

Wall Decor

Fordi rødt kan betragtes som en "vred" farve, spille off røde ved hjælp af blødere nuancer, der supplerer farven. Male bogstaver og tal på væggene i off hvid, lys blå eller bløde gule, enten som stenciling langs toppen af væggene eller som en del af et stort vægmaleri. Indrammede billeder af dyr som kaniner, ænder eller gummi ænder, er også en mulighed. Glem ikke at lede efter billeder i bløde farver. Væg decals i blød, supplerende nuancer er en anden mulighed.

Møbler

Nydeligt træ møbler supplerer røde mure og hjælper med at blødgøre udseendet af rummet. Søger træ krybber og bruge cremet hvide eller blegt gule sengetøj samt træ gyngestole til mødet med din baby eller til påfyldning med assorterede plys legetøj. Træ legetøj kufferter er en anden mulighed, som er træ, ændre tabeller. Søger træ møbler lavet af den samme lyse eller mørke, rige træ, eller Vælg stykker med lyse og mørke træ stilarter for en mere eklektisk baby værelse. Prøv at male små borde og opbevaringshylder off white med røde mønstre og designs.

Gulvet

Om rummets gulv er hårdttræ med fluffy tæpper eller gulvtæppe, Vælg bløde nuancer, som en bleg blå tæppe eller fluffy jorden-tonet tæpper. Indarbejde rød i dit tæppe valg ved at vælge pink og røde tæppe kombinationer, såsom mariehøns på en pink blomster baggrund. Lys pink flettet område tæpper er en anden mulighed for afhængigt af det farveskema, du beslutter dig for.

Lysarmaturer & yderligere indretningsdekor Idéer

Oprette interessante belysning turneringsplaner for dit røde-walled baby værelse, som dekorative off hvid eller svagt gul fugl bure med stearinlys-lignende lamper inde i buret. Kigge efter overdådigt legetøj i blødere nuancer, som bleg gul fugl plys legetøj eller brun og tan bamser. Træ gyngestole er en anden supplerende armatur i en rød-walled værelser, eller kigge efter brune og tan pyntepuder for interimistiske siddepladser områder, når man spiller med din baby.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com