Udsmykning ideer til en Bar

August 17

Udsmykning ideer til en Bar

Du kan nemt oprette den rigtige slags feststemning til at passe din egen personlige stil i baren rum i dit hjem. Genskabe udseendet af et tropisk paradis, en scene fra en gammel western eller fornemmelsen af en halvtredserne diner i bar-området eller rekreative rum i dit hjem med disse simple udsmykning idéer.

Tropiske paradis

Flygte til et tropisk paradis, hver gang du går ind i din bar. Hænge et vinyl vægmaleri af en havet scene på en eller to vægge til at simulere udsigten fra din tropisk oase. Hænge farverige glas flåd og nautiske spejle på træ vægge, der er kalket eller alderen til at ligne planker af et skib. Du kan placere nautiske lanterner på bordet og over baren og dot loftet med hvide glimt lys for ekstra atmosfære. Ægte plantet palmer langs de vægmaleri vægge vil øge følelsen af en udendørs visning. En højpoleret bar lavet af teak med skinnende messing skinner tilbyder den perfekte omdrejningspunkt inde i baren og bidrager til den samlede fornemmelsen af den tropiske indretning.

Old West

Satte scenen for en gammel vest showdown med en bar, gulve og swingende post døre fremstillet af ru-hugget hårdttræ. Tilføje to eller tre runde borde, afhængig af din plads, for kort og selskabelig underholdning. En spiller klaver ville gå en lang vej mod at fuldføre den gamle Vesten atmosfære som ville rustikke træpaneler på væggene. Hæng en fuld spejl bag baren med reoler knyttet fyldt med dine foretrukne forfriskninger. En vogn hjul lysekrone i midten af rummet og accent lamper lavet af cowboystøvler er nogle af dine muligheder for belysning i den gamle West-stil bar.

50's smarte

Oprette en bar der minder om en halvtredserne diner med en sort-og-off-white-ternet linoleum gulv og en bar dækket i rød eller sort vinyl med chrome accenter. Du kan finde retro-stil bar afføring, spiseborde og stole fra online forhandlere eller ser de ægte artikler i antikke butikker rundt om i landet. Dække en væg med gamle vinylplader og dekorere de andre med vintage fotos af halvtredserne model biler og gamle snapshots fra omkring din hjemby. Halvtredserne-stil bar ville ikke være komplet uden en jukebox leger de "nyeste" hits fra Elvis, the Platters og fristelser. Tilføje en gammeldags soda maskine og en midten af århundredet kasseapparatet for en autentisk udseende halvtredserne smarte bar.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com