Udsmykning ideer til en Baseball soveværelse

September 8

Udsmykning ideer til en Baseball soveværelse

Når det drejer sig tid til at dekorere dit barns soveværelse, sticki med et tema der er tæt på hans hjerte. For mange drenge, og nogle piger, kan en baseball tema tilføje nogle originalitet og lade barnets personlighed kommer ud. Udsmykning ideer til en baseball soveværelse kan udvides til alle områder af rum, herunder tilbehør og tilføjelser.

Vægge

Væggene i en baseball-tema soveværelse giver rig mulighed for at vise team loyalitet eller en række baseball scener. Maling farver af hans favorit hold som baggrund for vægmalerier eller overføringsbilleder. En traditionel baseball resultattavle med navn for hver team og pladser til alle ni innings er en idé. Du kunne også omfatte et Luftfoto af en baseball diamant med baser, hjem plade og fielders. Hvis maleri ikke er din ting, eller du ikke kan finde decals til din smag, shop for tapet med bats og bolde, baseball spillere eller hans yndlingshold logo.

Møbler

Baseball bats kan spille en fremtrædende rolle i møbler af din baseball soveværelse. Du kan bruge flagermus for at indhente hovedgærde i sengen, eller som ben for et barn-størrelse hjemmearbejde skrivebord. En baseball handske sækkestol gør en hyggelig tillæg, og baseball-tema udskrifter kan være inkluderet for sengetæppe og pudebetræk.

Windows

Mønster eller print du vælger at dække sengen kan også være tilgængelig som gardiner til at dække vinduerne. Hvis det ikke er en eksakt match, kan du stadig finde gardiner, der supplere resten af rummet og bidrage til baseball tema. Kander og fangere, lagkager, baseballs, hunde eller team logoer er et godt valg for gardiner i en baseball værelse. Med baseball bats som gardinstænger er en anden idé til at forbedre baseball tema.

Tilbehør

Tilbehør er, hvor du virkelig kan tage temaet til det næste niveau. Rundt i lokalet, kunne du have en baseball ur på væggen, der ligner en faktiske baseball med røde sting, indrammet billeder af din favorit spillere eller baseball avisudklip. Et område tæppe skildrer en baseball indmarken med baser, en kandes højen og hjem plade vil gøre ham føle, at han er at træde på banen hver gang han rullefortove ind i lokalet. En baseball værelse er også det perfekte sted at vise nogen underskrevet baseballs, fotos, trøjer eller hætter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com