Udsmykning ideer til en Cafe-tema køkken

September 27

Udsmykning ideer til en Cafe-tema køkken

Et café-tema køkken skal være en hyggelig atmosfære hvor familiemedlemmer kan slappe af mens du nyder en kop kaffe eller spise et let måltid. Udsmykning idéer for dette tema er kun begrænset af homeowner's egen design præferencer. Amerikanske caféer er stærkt påvirket af europæiske caféer, med jord-tone farve ordninger, herunder brun, beige, grøn, guld, og nogle gange rød eller pink. Dit eget design kan model en café i dit nabolag eller en europæisk yndlingssted.

Møbler

Et café-tema køkken skal have et morgenmadsområde--et uformelt sted at spise en hurtig måltid eller converse over en kop kaffe. Caféer har ofte runde borde betød med plads til to til fire personer; høje bistro tabeller giver en øjeblikkelig café appel.

Hvis du har en større familie og dit køkken har plads nok, kan du sætte to små borde tæt på hinanden i morgenmadsområdet, efterligne vibe af en café spisestue. Duge er valgfri, men hjælper til at klæde sig utiltrækkende bordplader. En lille blomstervase fuldender tabel-scape design. Hvis køkkenet er for lille til en tabel, sætte et par barstole ved et køkkenbord.

Gardiner

Der er faktisk en form for gardiner kendt som Cafe gardiner. Cafe gardiner kun dække halvdelen af vinduet, giver diners privatlivets fred, mens det tillader dem at se udenfor og lys til at filtrere i. Gingham print gardinerne er næsten symbolsk for caféer og ville være hjemme i din café-tema køkken, selvom enhver koordinerende farve eller udskrive kan bruges. Eksperimentere med et look, der passer bedst til dit køkken, uanset om du hænge dem til at dække den øverste halvdel eller nederste halvdel af vinduet. Hvis forlader halv vinduet afdækket ikke appellerer til dig, overveje en vindue valance øverst og en ren og skær gardin nederst halv.

Tilbehør

De tilbehør, der anvendes i hele køkkenet i høj grad bidrage til café vibe. Købe et ur med en skildring af en kop kaffe eller en bager. Dekorere væggene med fotografering og andre kunstværker. Hæng en tavle en fremtrædende plads i køkkenet; disse er almindeligt brugt til at liste daglige specialiteter, men kan bruges til at angive påmindelser eller notater. Et rack med kroge tillader kaffekrus til dobbelt som dekorationer. Du kan forlade en fransk-tryk kaffemaskine på disken eller investere i en espressomaskine. Kage plader med glas klokke-formede dækker mulighed for café mad dekorationer; de kan vise muffins, scones, donuts og meget mere. Fylde store apothecary krukker med hele kaffebønner og biscotti og fuldføre look med en skål af assorterede friske frugter.

Udendørs Cafe

Udseendet og fornemmelsen af en café terrasse kan efterlignes indendørs i en café-tema køkken. En stukkatur eller lysbrydende muren nær et køkkenvindue efterligner tekstureret finish af en café facade. Bruge smedejern bord og stole i spisesalen, og dække bordet med en hvid eller Zefyr dug. En afrundet fortelt i stedet for traditionelle forhæng vindue behandlinger er en enkel måde at opnå en gårdhave look. Fyld Grecian urner med planter såsom ivy eller topiary buske og placere dem på begge sider af bordet.

Hvis du ønsker at genskabe udseendet af en europæiske café gårdhave, male en væg med et vægmaleri af en europæiske scene, som en parisisk baggrund med Eiffeltårnet, eller venetianske kanaler og gondoler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com