Udsmykning ideer til en Cubby hus

June 28

Udsmykning ideer til en Cubby hus

Mange børn nyder at spille hus. De kan lide foregiver, at de er vokset op og tage sig af ting i deres eget hjem. At have en cubby hus at spille i hjælper med at gøre spille hus endnu sjovere for et barn. Dit barn skal være involveret i udsmykning processen for hendes cubby hus. At vælge farverne, er møbler og dekorationer en stor del af sjove.

Karakter temaer

Karakter temaer er altid populært blandt børn. Han kan have sit cubby hus dekoreret med sin foretrukne tegneserie karakter eller action figur. Gardiner, puder, tæpper og gardiner er normalt let at finde til næsten enhver karakter. Efter at han vælger tegnet, kan du finde andre elementer i farver, der matcher farvetemaet karakter.

Vokset op temaer

Spille hus handler om foregiver at være mere vokset op. Hun kan ønsker hendes cubby hus at være dekoreret i mere af en voksen mode. Lad hende med at vælge, hvilke farver hun ønsker cubby være dekoreret i og kigge efter temaer fås i disse farver. Voksne dekorere ofte med blomster eller mønstrede temaer. De fleste varehuse carry et godt udvalg af disse temaer til overkommelige priser.

Vægge

Ofte vil det være temmelig mørkt inde i cubby huset. Tilføjelse af en lys farvet maling kan hjælpe lysne det lidt op. Vægge kan være malet i en farve, der svarer til det valgte tema. Du kan få mere kreative ved at male en halv væg og bruge tapet på anden halvdelen. Billeder og plakater kan hænges på væggene til at tilføje noget karakter til cubby hus. Dit barn kan selv ønsker at tilføje nogle af hans originale kunstværker på væggene. Illustrationen kan indrammet for væggen eller hang frit i hele cubby.

Tilbehør

Der er mange tilbehør, der kan føjes til cubby huset, der vil være nyttigt. Disse kan omfatte kalendere, tavler, opslagstavler eller en magnetiske bord. En lille tabel kan bruges til at spille spil med venner, tegning eller laver lektier. Tæpper, puder og gardiner kan føjes til at give det mere et hjem som følelse. Hvis det er mørkt inde, bør tynde gardiner eller vinduet toppers bruges til at holde fra at blokere ud nogen lys fra vinduerne. En bogreol og nogle bøger er også en fantastisk tilføjelse til en cubby hus. Hun kan sidde og læse en af sine yndlingsbøger mens hun tilbringer nogle private tid i sit cubby hus.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com