Udsmykning ideer til en drengs soveværelse for fiskeri

January 24

Udsmykning ideer til en drengs soveværelse for fiskeri

En lille dreng der nyder samværet på søen og viser off hans seneste fangst, kan fiskeri-tema soveværelse være lige op hans alley. Med en farvepalet bestående af jorden toner og nuancer af blå, kan du genskabe beføle i en eftermiddag ved søen lige inde i sit soveværelse. Men for at holde udseendet autentiske, de rigtige dekorationer er vigtige. Du kan vælge mellem flere forskellige indstillinger for at tilføjer sjov og karakter til rummet, så din søn ender med et værelse, hvor han elsker at tilbringe tid.

Fiskestænger

For en virkelig autentisk look til din lille dreng fiskeri tema soveværelse er vintage fiskestænger et must-have dekoration. Du kan bruge dem i stedet for gardinstænger på windows, eller montere en par til hovedgærdet for en sjov look. Fiskestænger også gøre enkle vægdekorationer. Du kan montere en rack og fyld den med polakker eller bare Krydsmønster et par på væggen med kroge til at støtte dem.

Fiskenet

Fiskenet kan gøre det sjovt dekorationer i din lille dreng fiskeri-tema soveværelse samt. Du kan hænge dem på væggen og sejlgarn plast fisk, krabber og hummere i netting, så det ser ud som de har bare blevet trukket fra havet. Fiskenet også gøre gode kapper hvis du drapere dem over toppen af windows og par dem med mørke blinds eller gardiner så de skiller sig ud. Du kan også fastgøre dem omkring din søns sengeramme og vedhæfte plast fisk for en anden nem hovedgærde idé.

Stencils

Stencils er et effektivt redskab til ethvert tema soveværelse, fordi de kommer i mange forskellige former og mønstre. Besøg din lokale håndværk butik for at finde et par fisk-formet stencils, som du kan lide. Du kan bruge stencilerne til at oprette en ramme omkring toppen af væggen eller en malet stol jernbane i midten. For en mere finurlig udseende, skal du oprette en accent væg ved at dække en hel væg med stencils i et tilfældigt mønster. Afhængigt af farverne foretrækker din søn, du kan udfylde stencils med lyse farver som orange, turkis og rød at efterligne tropiske fisk, eller bruge brune og grays for at fange udseendet af ferskvandsfisk.

Vægmaleri

Hvis du ønsker at drive fiskeri tema hjem i en stor måde, er et vægmaleri en ideel vægdekoration til din søns soveværelse. Du kan købe premade kalkmalerier, der har fiskeri, strand eller nautiske scener, der kan komme som paneler, du installerer på væggen eller med en selvklæbende tilbage, så du kan hænge vægmaleriet som tapet. Dog kan du personliggøre din søns vægmaleri ved at male det selv. Hvis du ikke har stærke kunstneriske færdigheder, skal du bruge en overheadprojektor for at projicere et billede fra en bog eller en online-kilde på væggen, så du kun behøver at spore det med en blyant og udfylde det med maling.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com