Udsmykning ideer til en drengs soveværelse i John Deere

November 27

Udsmykning ideer til en drengs soveværelse i John Deere

Hvis du har et barn, der er forelsket i store larmende traktorer og John Deere udstyr, dekorere hans soveværelse på en måde, der passer til hans smag. Han vil elske opmærksomheden for detaljer, og du har en fantastisk måde at sætte fut i dit barns stue. Omfavne den John Deere udsmykning fuldt eller bare placere et par rører i barnets værelse, der refererer til de ikoniske John Deere traktorer.

Grønne og gule væggen grænsen

Mens John Deere gør udstyr i andre farver, er grøn og gul de mest ikoniske John Deere produktfarver. For en subtil touch, male en stribe af green og en stribe af gul langs væggen i taljehøjde. Denne subtile touch giver dig mulighed at give rummet et strejf af levende farve uden overvældende tilskuer. Alternativt, male væggen grænsen op i nærheden af loftet for at trække øjet.

Indrammede billeder

Tag dit barn til en butik eller en traktor show hvor han vil være sikker på at se John Deere traktorer. Tag masser af billeder af ham på eller i nærheden af traktorer og derefter udskrive billederne. Ramme en række billeder af dit barn på John Deere produkter og hænge dem i barnets værelse som et galleri. Ikke alene gør denne tilbagekaldelse sjov gange, det tilføjer også et strejf af personlighed i rummet.

Logoer

Hænge en John Deere logo i barnets værelse. En af de mest ikoniske John Deere billeder er en løbende hjort med sætningen "Intet kører som et Deere" under den. Hænge dette billede fra væggen over barnets seng eller placere den på barnets dør. Du kan ornament området omkring logo med malede billeder af kører hjorte eller væg decals af traktorer.

Farm temaer

Styrke John Deere tema ved hjælp af en gård placering. Male stald dyr på væggen, eller læne sig et stykke af Strejkevagt Fægtning mod væggen til at skabe et look som en stald. Brug en væg projektor til at kaste billede af en John Deere traktor på væggen og male væggen til at matche og derefter surround traktor med udstoppede dyr. Dette giver barnet en forståelse af slags arbejde, John Deere maskiner gør, og hvorfor de er nødvendige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com